MINA VRBAŠKI OTKRIVA SVE TAJNE STEFANA KARIĆA: Jovana i Osman prvi put otvaraju dušu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ,,Minsko polje" otkriva sve tajne rijalitija ,,Zadruga 5", a voditeljka Mina Vrbaški otkriće vam pravu EKSKLUZIVU koja će vas definitivno ostaviti bez daha!

MINA VRBAŠKI OTKRIVA SVE TAJNE STEFANA KARIĆA: Jovana i Osman prvi put otvaraju dušu! (VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški na iznenađenje svih postala je novo lice portala Republika.rs i Srpski telegraf. Naime, Mina je postala voditeljka, a u njenoj emisiji ,,Minsko polje", pored sjajnih gostiju, možete očekivati ekskluzivne informacije o aktuelnim zadrugarima. 

Mina je u svojoj prvoj emisiji ,,Minsko polje" odlučila da pozove nikog drugog do najintrigantniju porodicu, a to je svakako porodica Stefana Karića. Njegov otac Osman Karić, zajedno sa Stefanovom devojkom Jovanom Ljubisavljević otkrivaju sve o njihovom odnosu, kako izgleda jedan dan u porodičnom domu i najpoznatijoj vili na Zvezdari. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Mina Vrbaški

 

Međutim, to svakako nije sve, Mina je odlučila da specijalno u prvoj emisiji otkrije pravu EKSKLUZIVU, pa će javno pokazati svim gledaocima fotografije zadrugarke koje javnost do sada nije imala priliku da vidi. 

Emisija ,,Minsko polje" napraviće opštu pometnju u javnosti, a voditeljka Mina odlučila je da svojim stavom i informacijama koje posuduje raspištolji svakog sagovornika koji se nađe preko puta nje. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Osman Karić, Jovana Ljubisavljević

 

Ne propustite prvu emisiju ,,Minsko polje", koju ćete imati priliku da pogledate u četvrtak, 18. 11. 2021. godine na našem zvaničnom Jutjub kanalu Republika.rs.

U nastavku možete pogledati kako izgleda najava za emisiju koja će vas sigurno ostaviti bez daha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Stefa

17.11.2021 18:41

Mina voditeljka? Školovala se da vodi?

Odgovori 18 2
Aleks

17.11.2021 19:39

Svašta.

Odgovori 17 4
Zana

18.11.2021 03:09

"Bravo" za onu Da li se to namece kama sutra Crni biseri Kama sutra ? Pa, manipulatorka, agresivna preljubnica ? Ha, ha, ha.

Odgovori 10 1
Komsija 21

18.11.2021 05:49

Osman se hvalio i pokazivao snimke sa minom...

Odgovori 10 1