DALILA ODLAZI KOD HODŽE DA BI SMUVALA DAVIDA, ONI JOJ SREĐIVALI MUŠKARCE: Vendi otkrila MRAČNE TAJNE Mujićeve, uništila je do kraja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi prokomentarisala je ljubavni trougao iz rijalitija ,,Zadruga 5".

DALILA ODLAZI KOD HODŽE DA BI SMUVALA DAVIDA, ONI JOJ SREĐIVALI MUŠKARCE: Vendi otkrila MRAČNE TAJNE Mujićeve, uništila je do kraja! (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ekstravagantna pevačica i estradni filozof Vesna Vukelić Vendi već neko vreme se ne pojavljuje u medijima. Pevačica se potpuno povukla u ilegalu, a ono što ju je ovaj put navelo da se oglasi svakako da je tema u rijalitiju ,,Zadruga 5" i ljubavni trougao. 

Vendi je i inače ostala upamćena kao jedan od najuspešnijih rijaliti učesnika svih vremena, a ovaj put je prokomentarisala aktuelne trendove i osvrnula se na rijaliti ,,Zadruga 5" i iznela tvrdnje da se Dalila Dragojević bavi crnom magijom. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Vesna Vukelić Vendi

 

Podsetimo da se i ranije pisalo da se Dragojevićka bavila crnom magijom i da je odlazila nekoliko puta kod raznih vračara i magova. 

- Pričaju da je Dalila obilazila hodže tamo iza Tuzle koji su joj sređivali muškarce, ne samo Dejana već i druge. Ona nema trunke ljubavi u sebi, ona je tragikomična ličnost koa živi od otpadnih energija. E sad, postavlja se pitanje kako se lisica dalila preko noći odljubila od Davida i zaljubila u njegovog vrata Dejana? On ne bi mogao da se zaljubi u tako zlu osobu da ni on nije kvaran - ističe Vendi, pa se potom osvrnula na pevačicu Sandru Rešić, koju već neko vreme ne gotivi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

- Sandra je prišipetlja, prvo je bila podrška Dalili, pa je promenila dres. Ustvari ona je biljka puzavica i traži nekoga da se zakači i puže. Kada se vidi ona faca, vidi se da je drndara, to je inače Gargamelova devojka. Ona je poseljara koja stoji ispred kapije i gleda ko šta radi i nosi. Sandra dolazi i kada je niko ne zove ig ura svoju njušku. Ona je posle svega uz dejana, kao prijatelj mu je i ortak, a patološki je zaljubljena u njega - zaključuje Vendi u emisiji ,,Grand magazin". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading