DALILA UJEDALA I TUKLA DEJANA NIKAD KRVOLOČNIJE: Makljaža u Zadruzi kakva se ne pamti, Tara Simov nokautirala Sandru Rešić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju ,,Zadruga 5" desila se nikad veća tuča bračnog para Dragojević.

DALILA UJEDALA I TUKLA DEJANA NIKAD KRVOLOČNIJE: Makljaža u Zadruzi kakva se ne pamti, Tara Simov nokautirala Sandru Rešić! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je radio emisija ,,Amenzija", u kojoj je gostova Filip Car, a njegova devojka i najpoznatija preljubnica Dalila Dragojević uletela je u spavaću sobu kao stampedo bikova, pa nasrnula na svog supruga Dejana Dragojevića

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tuča Dejana i Dalile Dragojević

 

Obazbeđenje je potrčalo za Dalilom, kako bi je sprečilo da ga udari, ali dok su došli, ona je već uveliko udarala supruga. Dalila je sve vreme udarala Dejana i psovala ga kao nikad do sada. Ono što je Dalilu iznerviralo jeste reči koje je Dejan izgovorio o njoj, pa je ponovo pokazala svoju agresiju.

- Pi*ko jedna, život sam ti dala pet godina, ti ćeš mene da nazivaš manipulatorkom, život sam mu dala! Je*em mu mamu u pi*ku ja! Uništiću ga, kunem se! - urlala je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tuča Dalile i Dejana Dragojevića

 

- Da ti odgovorim na tvoj bezobrazluk, nikada ne bi bila nazvana ženom, da te ja nisam oženio - poručio mu je Dejan.

Sa druge strane, zadrugarka Tara Simov iskoristila je momenat da se osveti Sandri Rešić, pa ju je krvnički udarila u glavu, navodno želeći da razvodji pomahnitale zadrugare i bračni par koji su se u tom trenutku makljali kao nikad do sada. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zana

17.11.2021 17:48

Ludu Muljanu i jos ludju Taru napolje jer tuku ucesnike. Tara se nije dozvala pameti nakon malljaze sa Muljanom. Sada, Tara bez razloga udarila Resicku. agresivnu Taru NAPOLJE⁶

Stefa

17.11.2021 18:45

Ala vam je obezbedjenje!

Vasar Tastine

17.11.2021 19:33

Dovedite istarivaca djavola da sredi ovu sotonu Dudlu.

Odgovori 16 2
Zana

17.11.2021 20:07

I za prebijanje ce jos dobiti i obecane pare? Moralni odron.

Odgovori 17 1