NEVEROVATNA SLIČNOST: Biljana i Dalila pokrenule LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević, majka aktuelnog Dejana Dragojevića, bila je gost u sinoćnoj emisiji gde je pričala o svom sinu koji preživljava težak period. Ipak, gledaoci su primetili jednu stvar, a to je da Biljana i Dalila Dragojević neverovatno liče.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana i Dalila Dragojević kao majka i ćerka

Majka Dejana Dragojevića,Biljana Dragojević bila je gost u rijaliti emisiji kod Dušice Jakovljević gde je pozvala da da svoj sud o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi. Ipak, gledaoci su primetili jedan neverovatni momenat, te su društeve mreže gorele.

Naime, mnogi su komentarisali da Dalila Dragojević mnogo podseća na svoju svekrvu, Biljanu Dragojević, nego što bi trebao Dejan koji joj je sin. Nakon njenog gostovanja usledila je lavina komentara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o trenutnoj situaciji u Zadruzi

- "Mama ista Dalila, samo 15 godina starija", "Dejanova mati likom ista Dalila, prepostavljam da će joj se sada vratiti", "Više od Dejana liči Dalila na Biljanu", bili su neki od komentara na Instagramu, Tviteru i Jutjubu.

Podsetimo, Biljana je u jednom trenutku čak i zaplakala u studiju kada je čula Dejana kako govori o njoj.

-Ja slušam i ne verujem, svi su šokirani. Ovo poređenje je više nego strašno, šta je sa porodicom do njegove 20. godine. Poredi mene i Dalilu, spreman je da joj oprosti. Ja ću ga čekati, on to zna. - rekla je Biljana kroz suze.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević zaplakala u emisiji

Inače, mnogi psiholozi govore o tome da muškarci često nalaze partnerke koje ih podsećaju na majke, ovo stanje se stručno naziva Edipov kompleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading