MILJANI KULIĆ PRETILI ODUZIMANJEM STARATELJSTVA: Zadrugarka ispričala ŠOK detalje o kojima javnost nije znala, mogla je da ostane bez SINA ŽELJKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić se poverila zadrugarima da je imala probleme sa porocir

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u suzama

 

Miljana Kulić priznala je zadrugarima o problemima sa kojima se suočila nakon što su joj zapretile oduzimanjem starateljstva nad detetom. Naime, poznato je da je Miljana imala probleme zbog kocke, pa se sada poverila zadrugarima da je zbog toga mogla da završi bez starateljstva nad naslednikom Željkom Kulićem

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić u svađi sa Lazarom Čolićem Zolom

- Evo sinoć u deset, kunem ti se, nikakva svađa, apsolutno ništa. Krenula je muzika i ja sam ga pozvala da ustane, pa je seo u krevet. On me je pitao da li planiram da i dalje komentarišeš ili mi je bitna naša budućnost. Zbog deteta sam ovde, dete nije rođeno da ga čuvaju baba i deda. On meni pominje svadbu i misli da je meni neko promenio mišljenje. Ja mu kažem, pričaćemo kasnije. Od mene se ne očekujem da idem i da hvatam ljude po žurci za k. On mi je rekao da ne želi da ima takvu devojku pored sebe, ja sam mu obezbedila stranu kreveta, misleći da će da dođe - rekla je Miljana

- Ma dobro, al ko će da komentariše ako nisi ti, jedino Đedović - ubacio se Mensur.

- Ma i Đedović je blag. Oni pričaju o se*su i ljube se u Dejanovom krevetu, nema polako, šta polako - rekla je Miljana.

- Pusti te tužbe, kazne i sve to - rekao je Ajdarpašić.

- Meni kad je Car pričao sve ono... Pretili su mi da će mi uzeti starateljstvo ako nastavim da kockam. On je ušao u pušionu da se izvini Caru. Ja se ježim na sve to, jer su mi roditelji bolesni - rekla je Kulićeva.

Detalnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

08.11.2021 20:38

Miljana nije sposobna ni sebe da nahrani.