TO JE LEGLO ZMIJA! Ana Veselinović iskreno o odnosu Milice i Mensura: ONA JE SKROZ PUKLA!

Autor:

Zadruga

01.11.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić sveviše pažnje privlače svojim turbulentnim odnosom, a njena majka Ana Veselinović je sada otkrila kako se oseća kada gleda ćerku i njenog dečka u svađama.

Republika

Foto: republika.rs/Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović očajna

Sam ulazak zadrugara u Belu kuću, obeležilo je pojavljivanje maloletne Milice Veselinović koja je već prve noći završila sa sadašnjim dečkom, Mensurom Ajdarpašićem, a njihov odnos postaje sve turbulentniji.

Svađe, mirenja u krevetu, testovi na trudnoću, ponovne svađe, sve to je potreslo i Miličinu porodicu, a njena majka Ana Veselinović priznala je da joj sve što gleda teško pada:

- Iskreno da Vam kažem, ni ne gledam mnogo više, nemam ni vremena, a i mnogo mi nedostaje moja ćerka, mi smo porodica koja se nikada ovako nije odvojila. Ne interesuje me ni novac. Čitam neke komentare da sam ja dete pustila, ali to je bio njen izbor i njena odluka, mene novac ne zanima uopšte, jako mi treba moje dete. Ja ću iza izbora svog deteta uvek stati, moje je da je samo posavetujem. Milica definitivno nije znala gde ulazi, to je za nju leglo zmija - rekla je Miličina majka za Pink.rs, pa otkrila da li je za njenu uznemirenost kriv i trenutni zet:

Republika

Foto: printscreen

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u vezi

- Mensur mi je nedefinisan, ne znam da li se iskreno zaljubio u nju, ali vidim da je počela da koristi neke njegove psovke, kao i da želi da kontroliše njene postupke. Ja svoje dete poznajem najbolje, ona manipulator nije, ali vidim da je skroz pukla, to je jedino što vidim. Verujte mi, sada kad bih je videla, jedino bih je zagrlila, iako bih imala mnogo toga da joj kažem, mnogo kritika, stvarno - dodala je ona i osvrnula se na njihove česte svađe.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Veselinović o odnosu Milice i Mensura

- Ne mogu da kažem da li je Milica baš, baš zaljubljena u Mensura, ali očigledno postoji nešto što joj odgovara. On ne može da meni drži lekcije roditeljstva, to može kad bude bio sam roditelj, ali mi je jasno da to radi zbog Tomovića, od tada je to počelo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radoš

02.11.2021 06:59

Ćerka joj nije nimalo vaspitana. Stalno je ljuta i nezadovoljna. A rečnik uličarski.

Odgovori 10 0
Ilija

02.11.2021 09:13

@Radoš - Ćerka ljuta kao zmija.