RIALDA ZGROŽENA LJUBAVNIM TROUGLOM! Bivša zadrugarka ne krije GAĐENJE na odnos DALILE I CARA: DEJAN TREBA DA MU ZAHVALI ŠTO GA JE OSLOBODIO!

Autor:

Zadruga

01.11.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biša zadrugarka Rialda Karahasanović kao ni cela javnost, nije ostala imuna na odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, a sada je dala i svoj sud o njihovom odnosu.

Republika

Foto: E-Stok

Rialda Karahasanović o Dalili Dragojević i Filipu Caru

Dešavanja u Beloj kući definitivno potresaju celu javnost, a svi bruje o javnoj prevari Dalile Dragojević sa Filipom Carem, mnogi nisu ostali imuni, te su dali svoj sud o celokupnoj situaciji, a među njima je i Rialda Karahasanović.

Naime, i sama bivša zadrugarka Rialda, ostala je upamćena kao neko ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje i da nema dlake na jeziku, a ne krije da joj je trenutna situacija u ''Zadruzi'' odvratna.

- Toliko su mi odvratni, da me je blam komentarisati bilo šta vezano za njih. Ako su dan oni ogledalo drustva, jadni mi. Riba je došla u rijaliti da se razvede, gospode Bože, ovo samo kod nas ima - rekla je Rialda za Pink.rs i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

- Dejana mi je žao, shvatam, jezivo je gledati osobu koju voliš kako ispred tebe se ljubi, mazi ili šta već sa dugim, ali ipak muško si. Ne možeš toliko da kukaš. Mislim da, kad bi realno sagledao kompletnu situaciju, trebalo bi da se zahvali Caru što ga je oslobodio Dalile.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

01.11.2021 21:06

Rialda je u pravu za komentar, 100%