SLIKE GOVORE VUŠE OD NJEGOVIH REČI! BIljana Dragojević OČAJNA, podelila uspomene koje su rasplakale naciju: NEDOSTAJEŠ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.11.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao i drama, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car potresa javnost, a ponajviše porodice ovih zadrugara. Majka Dejana Dragojevića, Biljana, podelila je na svom Instagram profilu snimak koji je mnoge naježio, ali i rastužio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/biljanadragojevic1967

Biljana Dragojević objavila snimak na Instagramu

''Zadruga 5'' biće zasigurno upamćena po krahu još jednog braka i to onog za koji niko nije očekivao da će mu doći kraj, jer su supružnici, Dalila i Dejan Dragojević tvrdili da je to ljubav za sva vremena, a tu kariku je uspeo da rasturi Filip Car.

Dejanova porodica, majka Biljana i brat David Dragojević, ističu kako su uz Dejana i kako bez obzira na svađu u kojoj su, njegova porodica je za njega tu, dok sa druge strane Dejan priča drugu priču i tvrdi da ga oni ne zanimaju.

Biljana je sada na svom Instagram profilu podelila video snimak koji je mnoge rasplakao. Naime, u njemu se smenjuju uspomene porodice i njenih sinova, a u pozadini se čuje pesma ''Nedostaješ.''

- Slike govore mnogo, mnogo više od Dejanovih izgovorenih reči. Ovo je nešto što se čuva i nema cenu - napisala je Biljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading