I MARIJANA IMA TRAUME! Viki doživela NERVNI SLOM, pa Zonjićevoj udarila na BRATA, jedva spasio ŽIVU GLAVU!

Autor:

Zadruga

31.10.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić i Viktorija Mitrović poslednjih dana su u ozbiljnom sukobu koji je sa verbalnog eskalirao u fizički obračun, a teške reči su pljuštale sa svih strana. Osim što je Marijana Viki podsetila na najveću traumu, ni Mitrovićeva nije ostala dužna, te je udarila na Marijaninog brata, što je nju posebno pogodilo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Viktorija Mitrović u sukobu

Poslednjih dana sukob koji trese Belu kuću jeste između Marijane Zonjić i Viktorije Mitrović.

Naime, zadrugarke su u svađi jedna drugoj izgovorile najgnusnije reči, a u jednom trenutku je Marijana spomenula Viktoriji traumu koju će imati celog života, a koja je javnost potresla nedavno, spomenula joj je crkvu, popa i silovanje koje je preživela, nakon čega je Viki fizički nasrnula na nju, a onda i doživela nervni slom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitović doživela nervni slom

Međutim, ni Mitrovićeva se nije samo fizički obračunavala, već je Marijani ''udarila'' na porodicu i brata, nazivajući ga narkomanom i celu njihovu porodicu narkomanskom.

Podsetimo, Marijana je nedavno na jednom splavu doživela neprijatnu situaciju sa svojim bratom, koji je na istom pretučen od strane obezbeđenja, te su mu rebra bila polomljena, a lice unakaženo.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijani Zonjić pretučen brat

- Odmah je pozvala hitnu pomoć zbog brata, koji nije mogao da se kreće od povreda koje je dobio, a odmah je potom zvala i policiju da reaguju. Bitno je da se sa njenim bratom sve sredilo, nego mi je problem što je na nju to ostavilo traumu. Budu se noću, ne može da spava, vrišti iz sna - govori izvor za Republika.rs blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading