ŽELJKO MITROVIĆ OPLJAČKAN! Dok su ludovali i provodili se, pored obezbeđenja ostao bez 40.000 EVRA!

Autor:

Zabava

31.10.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom jula meseca organizovana je žurka povodom četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'', a kako se navodi, Željku Mitroviću je te večeri ukradena oprema u vrednosti od 40.000 evra.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Željko Mitrović opljačkan

Vlasniku televizije ''Pink'', Željku Mitroviću navodno je ukradena oprema u vrednosti od 40.000 evra tokom žurke koja je organizovana povodom završetka četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'', prenosi Kurir.

 

 

Kako izvor pomenutog medija tvrdi i pored brojnog obezbeđenja, ozvučenje je ukradeno, a Mitrović je privatnom istragom pokušao da otkrije lopove, dok je ceo slučaj prijavljen policiji.

Najskuplji deo opreme jeste zvučnik koji košta vrtoglavih 30.000 evra, a uz njega i propratna oprema, poput bubice, delova ozvučenja i ostalog, a procenjena vrednost ostatka nestale opreme je oko 10.000 evra.

- Krađa se dogodila tokom žurke koju je Željko Mitrović organizovao nakon kraja četvrte sezone "Zadruge". To veče je bilo mnogo ljudi na imanju - bivši učesnici, njihova podrška, takmičari iz prethodnih sezona, novinari, ali i drugi gosti. Lopovi su filmski ukrali opremu iz Pinka. Koliko sam upućen, oni su zvučnik vredan 30.000 evra ubacili u kombi koji su parkirali pored studija. To nije jedino što je ukradeno te noći - nestalo je i nekoliko bubica, kao i dodatna oprema, a njena vrednost je više od 10.000 evra - rekao je sagovornik blizak produkciji, pa dodaje:

 

 

- Od tada mere obezbeđenja u "Zadruzi" su znatno oštrije. U petoj sezoni "Zadruge" u Šimanovcima ima više momaka iz obezbeđenja, koji čuvaju i učesnike, ali i vrednu opremu na imanju. Naravno da je taj incident dosta uticao i na to da sad svi moraju da vode računa kako se ne bi ponovila takva situacija.

Komentar na ove navode nije dao ni Željko Mitrović, a iste nije potvrdio ni PR tim Pinka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovana

01.11.2021 07:47

Žao nam je. Šta da radimo sada? Da skupimo dobrovoljni prilog za Mitrovića da kupi novu opremu?

DADO

01.11.2021 11:00

ON KRADE VEĆ VIŠE OD 30 GODINA I KRAJNJE VREME DA NJEGA POKRADU. LOPINA I ŠLJAM.