DEJAN NA IVICI SAMOUBISTVA! Dragojević SLOMLJEN nakon saznanja da Dalila i Car rade na bebi, ne može da dođe sebi od BOLA!

Autor:

Zadruga

30.10.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i dalje ne dolazi sebi od šoka, koji mu je priredila do skoro njegova najveća ljubav, a najviše ga pogađa to što Dalila planira decu Filipom Carem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan zanemeo od bola

Dejan Dragojević teško se nosi sa činjenicom da ga je supruga Dalila u "Zadruzi 5" prevarila sa Filipom Carem, te da sa njim čak razgovara i o potomstvu.

Na  njega je to uticalo u toj meri da on danima upada u nervno rastrojstvo, a nije mu bilo strano, čak i uzimanje većih doza za lekove. Kako se situacija ne stišava već danima, prevareni suprug se povom celog ljubavnog brodoloma, izjadao ukućanima

Sandra Rešić je došla do Dejana Dragojevića i Frana Pujasa, pa upitala Dragojevića kako se oseća ovog jutra.

Foto: printscreen

Sandra teši Dejana

- Kako je? - pitala je Sandra.

- Šokiran svakog jutra sve više i više - rekao je Dejan.

- Moraš da počneš da se dižeš, zbog sebe - dodala je Rešićeva.

- Ne mogu, pokušam, ali džabe... Vraćam se. Tumači se kao da je sahranjujem, režem... Treba tu da se takmiči moj poljubac i njen sa Filipom, da pričam kako je izgledala naša vožnja autom, kakva je naša strast. Nisam papak, nisam na takmičenju... Osećam se glupavo i poniženo - poručio je Dragojević.

- Ti već jesi ponižen, žena ti je našla momka... Sve ostalo je propratno, ide uz to, ali veće povrede od te inicijalne nema - rekla je Rešićeva.

- Neke reči njene su gore od tog dela. Kako sa momkom koga zna dve nedelje da priča o deci koju smo mi planirali - nastavio je on.

Podsetimo, Dalila i Dejan su pre ulaska u "Zadrugu 5" javno govorili o tome da su se podvrgli vantelesnoj oplodnji, da je Dalila ostala u drugom stanju, ali da je nažalost izgubila bebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

31.10.2021 01:57

Licno mislim da su Dejan i Dalila sve dogovorili. Kao dokaz tvrdnji je sto daju mnogo kontradiktornih izjava, Dalilina naprasna hladnoca prema Dejanu, i Dejan koji mirno posmatra, pa place, pa se smeje...Losi glumci. Dejan je glup da shvati da je ostavljen., jer se Dalila zaigrala, neplanirano. Nenormalno je da Dejan prasta Dalilinu prevaru i njenu sut kartu, da prica da je voli, a da nece da se pomiri sa porodicom. I Dalila laze. Kaze da voli Dejana, a rekla kako je zivela u lazi dok je bila u braku. LOSI GLUMCI.