KONAČNO SE POKRENULO PITANJE IMOVINE! Dejan se obratio Dalili u nadi da će razjasniti STVARI, a ona mu OVAKO odgovorila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.10.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su Dalila i Dejan doneli odluku da totalno raščiste sa brakom, sad se povlači i bitno pitanje. Pitanje imovine.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila javno prevarila supruga

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević u rijalitiju ,,Zadruga 5" postali su glavna tema, jer je zadrugarka preno noći odlučila da prevari supruga kojem se klelal, te je ušla u aferu sa Filipom Carem, što je izazvalo šok, kako kod milionskog auditorijuma, aništa msnje ni među ukućanima velepnog imanja.

Dejan danima već proživljava pravi pakao, jer svakodnevno mora da gleda svoju voljenu u naručju drugog muškarca, u ovom slučaju Cara, a kako su doneli odluku da totalno raščiste sa brakom, sad se povlači i bitno pitanje. Pitanje imovine.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan

Dalila Dragojević ušla je u spvaću sobu i otišla do kreveta u kom je spavala sa Dejanom Dragojevićem. U jednom trenutku on joj se obratio, kako bi se dogovorili ko će gde da spava.

- Da se dogovorimo oko kreveta - rekao je on.

- Ja spavam ovde - istakla je Dalila.

- Dobro ja ću izaći - dodoa je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading