STANJE JOJ SE POGORŠALO! Oglasila se Miljanina mama i otkrila ŠOKANTNE DETALJE razgovora sa Zolom, pa priznala da mora HITNO na operaciju!

Autor: Republika

Zadruga

17.10.2021

22:08

Marija Kulić je bez zadrške progovorila o Zoli i njegovom iznenadnom načinu na koji je pokušao da sklope primirje, ali je takođe progovorila i o njenom zdravlju, koje je po svemu sudeći sve gore i gore.

instagram.com

Marija Kulić progovorila o Zoli

Sinoć se na imanje u Beloj kući uselio Lazar Čolić Zola ,a ta vest posebno je obradovala Miljanu Kulić, koja je iz prve ruke saznale informacije o zdravstvenom stanju njenih roditelja, ali i brojne druge iz spoljnog sveta. Tom prilikom Zola je takođe i progovorio o odnosu sa potencijalnom svekrvom i otkrio na iznenađenje svih, da su konačno sklopili primirje.

Marija Kulić se sada konačno oglasila i otkrila pravu pozadinu priče, ali je ipak istakla da vidi promenu u Zolinom ponašanju, međutim po svemu sudeći, ovaj njegov potez i dalje nije dovoljan, da bi se upotpunosti zakopale sekire:

- On je mene juče pozvao, ja nisam osoba koja se ne javlja na telefon ili spušta slušalicu bilo kome. Bio je kulturan. On mene nikad nije zvao, ali sinoć kad me je pozvao, ja sam se iznenadila, nisam očekivala poziv. Obradovalo me je samo što je prvi put uradio nešto za Miljanu. Znam da bi njoj mnogo značilo da čuje da se on čuo sa mnom i da joj prenese da smo mi dobro. Za razliku do sada, gde apsolutno nikad ništa nije uradio, niti je pozvao nas da pita kako smo, sada je pozvao da bi njoj uneo informacije. Meni je u cilju dad ona kad je već ušla bude tamo do kraja, rekla sam mu da ovog puta bude uz nju, da ne bude nezahvalan kao ranije. Neka se drže zajedno i neka budu zajedno protiv drugih, to su moje reči - otkriva Marija, pa nastavlja:

youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić ne podržava odnos Zole i Miljane

- Ja nisam bila za to da ona uđe ove sezone, međutim ona je ipak otišla. Šta i kako će biti sa njima, to sad zavisi od njega, kako će on da se postavi prema njoj, pa ću takva biti i ja prema njemu, po zasluzi. Ako bude bio dobar i olakša Miljani boravak u rijalitiju, onda je okej, ali ako nbude bilo po starom, onda ćemo po starom, i još gore nego do sada.

Ipak, kako tvrdi, nije promenila ploču, te i dalje stoji pri svom pređašnjom stavu, kada je Zola u pitanju.

- Ja sam bolesna žena i više nemam snage da se borim sa Miljanom i da joj neke stvari dokazujem, koje su svim normalnim ljudima jasne i očigledne. Pošto je ona tako izabrala da bude sa njim, ja ne mogu da joj stavljam so na ranu i da budem protiv nje, pa da ona na kraju opet pobegne. Ko hoće, on može da se promeni. Čisto sumnjam da će doći do Zoline promene, i prema njoj i prema životu uopšte, jer ja sam protiv poroka koje on ima, tako da videćemo kako će biti u ovoj sezoni, pa ćemo nastaviti u pozitivnom ili u negativnom kontekstu - priča Marija, pa se osvrnula i na Miljanine suze:

- Miljani je milo, njoj je drago, njena želja je bila da mi njega prihvatimo. Ne mogu ja da prihvatim nešto što je neprihvatljivo, ali neću da joj otežavam, neću da pričam loše protiv njega.

Marija se dotakla i sinoćnje svađe između svoje ćerke i Čolića:

- To je njena stvar. Ona ako je u stanju da prelazi preko takvih stvari... Opet, ja sam Marija, a ona je Miljana. Ne mogu ja da budem u njenoj glavi i da je učim da li će da pređe preko prevare ili neće, ona već 28 godina ima. On priča da nije bio sa njom, za mene je to isto, što je posle ponovo bio sa njom? Ja preko takvih stvari ne bih prešla, pogotovu da bude sa najgorim devojkama sumnjivog morala, što kaže ona, mogu da se navuče i infekcije i sve i svašta, ali njena stvar je što je pre toga prešla, šta će i kako će u svom životu. Nije više ona mala da ja zastupam njene stavove i non-stop sugerišem i pričam jedno, a ona da radi drugo. Samo navlačim sebi bolesti i nervozu - rekla je ona, pa za kraj otkrila da se sprema za operaciju:

- Nisam htela da mu kažem da u utorak idem na operaciju štitne žlezde. Nisam htela da kažem ni njemu, ni njoj, da joj ne bi preneo i da se ne bi sekirala, nego ću joj javiti kad budemo imale poziv i kada se sve to bude, Bogu hvala, završilo. Neću da je sekiram, jer znate kakva je ona, nego nek se završi sve kako treba, pa ću joj onda reći - zaključuje Marija Kulić za Pink.rs.

Podsetimo, sinoć su se Miljanja i Zola posvađali, zbog zadrugarovog priznanja da Miljanine pare troši na žene lakog morala, zadrugarku je ova vest jako povredila, što zbog brutalne iskrenosti, ali i zbog novčane situacije, koja je već neki izvesni period, jedan od glavnih Miljanih problema.

Komentari (0)

Loading