OTVORENO PISMO MILJANE KULIĆ VELIKOJ ŠEFICI: Niste prošli ono kroz šta sam ja, došlo je vreme da se raziđemo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.09.2021

05:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić odlučila je da svoje misli iskuca i objavi na Instagram profilu!

Rijaliti zvezda Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija ,,Zadruga 5”, a Veliki šef doneo je odluku da po hitnom postupku pokrenu tužbu protiv nje i traže na ime duga 100. 000 evra po ugovoru.

Kulićeva je po izlasku potpuno promenila život, otvorila novi profil na Instagramu, zapratila njoj drage ljude i porodicu, a potom se svima obratila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zadruge 5

 

Iako smo navikli na nju, njena histerična i bezobrazna ponašanja, niko nije ni slutio da će Miljana doći do ovoga. Ona je prethodnih dana pravila haos po imanju u Šimanovcima, palila Rajski vrt, glumila da se samopovređuje, a razlog je bio što njen dečko Lazar Čolić Zola nije ušao u rijaliti.

Mnogi su njeno ponašanja okarakterisali kao nedolično i bezobrazno, jer posle svega što su čelnici Pinka uradili za nju i njenu porodicu, Miljana je ovim potezom zapravo pokazala da njen sebičluk uvek isplivala na videlo. U ranim jutarnjim satima ona je napisala stori na kom je objasnila celu situaciju.

-Jednostvno nisam imala više snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete me smatrati i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno he sigurno… Niste u mojoj koži svoh ovih godina i niste prošli put kroz koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila, biću ja jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija! Znam da ima vas koji me razumete i i bez obzira što se trenutno osećam loše, šaljem veliku ljubav! Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je bar još dve nedelje, a najviše mi je falio on(Lazar Čolić Zola) - napisala je Miljana u svom emotivnom pismu.

Republika

Foto: Instagram.com

Otvoreno pismo Miljane Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
JA

15.09.2021 08:07

Ja na trenutak naivno pomislih da joj SIN FALIO NAJVISE !!!! Muljana ti si kao covek NULA ,bila bolesna ili ne ,ti si velika NULA !!!!

Odgovori 111 13
Stefa

15.09.2021 08:09

Ona se nada da će se pomiriti sa Zolom pa da udju u Parove. I onda opet kazna.

Odgovori 63 10
Teab

15.09.2021 12:58

Miksi sad si pokazala da si nikakva majka ostavila si sina radi kockara drogerasa Zole koji te je navukao na te stvari da bi izvlačio novac za sebe. Fanovi da bi ti pomogli nek ne skupljaju novac da bi dala Mitrovicu a ako treba odlezaces tu sumu na lečenju na neuropshitrijatriji lececi se od kocke droge i bolesne ljubavi. Treba te urazumiti zao mi je sto ispasta Zeljko i bolesni roditelji

Odgovori 111 20
Miša

15.09.2021 19:02

@Teab - Gde je tu centar za socijalni rad da spasi ono dere lude porodice? Ni Marija nije ništa bolja. Zinule guze za pare pa se renoviraju kuće po Nišu, apartmani po Zlatiboru, po par hiljada evra dnevno na kocku, Ma zaigrale se Kulićke opasno. Mitrovići istrajte sa tužbom. Svi mi jako dobro znamo koliko privilegija ste joj davali sve ove godine bez ikakvog razloga.

Odgovori 45 9