SANDRA ČAPRIĆ NA JASLAMA OŽENJENOG BIZNISMENA! Skandalozna afera pevačice i bogataša iz Ivanjice: UCENJUJE GA DOK MU GUŽVA POSTELJU!

Autor:

Zadruga

10.09.2021

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić, pevačica i zdrugarka, ne prestaje da se hvali karijerom koju je kako kaže sama stvorila i izborila se za sebe pod estradnim nebom, te neretko ističe moralne vrednosti, koje ako je verovati pričama ni sama nema. Naime, spekuliše se da je mlada pevačica u vezi sa oženjenim biznismenom iz Ivanjice, koji stoji iza nje i ulaže u nju i njenu karijeru.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić u šemi sa biznismenom iz Ivanjice

Nova zdrugarka i pevačica Sandra Čaprić od samog početka rijalitija ''Zadruga'' naglašava da je uspešna pevačica, da je za njenu karijeru isključivo ona zaslužna, te da je sve postigla sama, ali ono što je javnosti manje poznato jeste da iza nje zapravo stoje oženjeni biznismen iz Ivanjice koji je finansira godinama unazad, prenosi Kurir. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sandru Čaprić sponzoriše oženjeni biznismen

- Sreća njena što nije toliko poznata u Beogradu i što učesnici ne znaju ništa o tome kakav ona život vodi. Zato tamo u rijalitiju svojim cimerima, ali i gledaocima, može da prodaje maglu. Vidim hvali se kako je sve sama postigla, kako ima dva hita, kako puni klubove. E pa te dve pesme koje je snimila i spotovi koje je uradila daleko su od hitova, a istina je i da je sve to finansirao čovek kojem je ljubavnica. On je oženjen i ima decu, a ona ga time što mu gužva postelju kad poželi ucenjuje i izvlači sve što joj je potrebno. Sve što vidite na njoj od garderobe uglavnom je on platio - kako se navodi, iako pokušavaju da se sakriju, svi znaju za romansu pevačice i biznismena.

 

 

- Oni bi da se sakriju, ali džabe, svi znaju za njih. Supruga tog čoveka propada u zemlju od sramote. Ćuti jer nema gde, a imaju i decu. Ona trpi, a biznismen nikako ne priznaje da mu je Sandra ljubavnica koju finansira, već tvrdi da mu je poznanica. Ona nema toliko nastupa, a svakog dana menja krpice, pa vozi automobil koji joj je on kupio, pa frizeri, šminkeri, operacije lica, sredila je zube, silikoni, veštačka kosa, sve to košta. Kada smo je mi drugarice pitale odakle joj pare, ona nam je rekla kako je odlično plaćena pevačica jer ima hit. Misli da smo joj poverovale. Njoj je cilj da bude poznata kako bi ulovila fudbalera i da šutne ovog starijeg biznismena iz Ivanjice. Hvali se po gradu kako je zvezda, a znaju je samo preko Instagrama, ovako ljudi kad je vide, misle da je lokalna starleta.

 

 

Sandri ovo nije prvi bogati muškarac u životu, naime ona je bila u vezi sa biznismenom srpskog porekla koji živi i radi u Australiji, a zbog kog je bila u žiži javnosti jer mu je kako je on tada navodio, ukrala 30.000 evra. Više o tome pročitajte ovde.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

11.09.2021 06:19

Seljacka faca, ruzna,silikon u usnama i grudima. Taj bogati Ivanjicanin, ok,sa parama mu raste i drajv, ali mu blamirate porodicu.