MENSUR I MILICA TRESLI JORGAN PLANINU: Nazvao je Mininim imenom, pa da bi se iskupio njoj i celoj javnosti pokazao ponos! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2021

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zadrugarski par Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović nakon celovečernjih svađa zbog Mensurovog nazivanja Milice imenom bivše devojke, Mine, odlučili su ipak da se pomire i izglade svoj odnos i to ni manje ni više nego pod jorganom, gde su razmenjivali nežnosti i prepustili se strastima.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Mensur i Milica razmenjivali nežnosti ispod pokrivača

Peta sezona rijalitija "Zadruga" počela je žestoko, prve svađe, prve ljubavi, a sada i prvi intimni odnos, samo pet dana od ulaska u Belu kuću, Mensur Ajdarpašić i njegova izabranica još od prve noći, maloletna Milica Veselinović, završili su ispod jorgana i prepustili se strastima.

Republika

Foto: youtube printscreen

Mensur i Milica prvu noć završili su zajedno

Naime, u svom profilu Milica je izjavila da ulazi kako bi dokazala da nisu sve devojke kao Mina Vrbaški, te je svima smešna činjenica da je prvu noć završila u krevetu upravo sa Mininim bivšim momkom, Mensurom

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Mensur i Milica ispod jorgana rasplamsali strasti


Kako Ajdarpašić svoju novu partnerku često naziva imenom bivše, te umesto "Milica" izgovori "Mina", novopečeni zadrugarski par ulazi u konflikte i svađe zbog toga. Ali dobri stari Mensi, zna kako da odobrovolji devojke, pa je svojoj novoj izabranici rasplamsao strasti ispod jorgana, a kada je završio sa mirenjem, otkrio se i obrisao i tako pokazavši svoj ponos, jasno svima dao do znanja šta se dogodilo ispod pokrivača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading