UHVATILI SMO TAKIJA I NOVU DEVOJKU U AKCIJI: Marinković i Dunja ne kriju svoju ljubav, a ona će mnogima doći glave! (PAPARACO FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.09.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je nakon ljubavne afere sa budućom zadrugarkom Denis Dame, odlučio da uplovi u ljubavnu vezu sa još jednom vatrenom crnkom, Dunjom, koja je spremna da uništi mnoge poznate ličnosti, a prvenstveno Milicu Kemez. Mi smo ih uhvatili u centru grada kako se vozaju, što znači da svoju ljubav ne kriju od očiju javnosti.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i nova devojka Dunja uhvaćeni u gradu

Otac bivše zadrugarke Maje Marinković, Taki Marinković akter je brojnih ljubavnih skandala, rekli bismo i više nego ćerka. Kako je nedavno procurela priča da je imao aferu sa budućom zadrugarkom Denis Dame,Taki je odlučio da zaboravi na sve skandale i uplovi u novu vezu, sa još jednom vatrenom crnkom Dunjom.

Naime, kako smo pisali Dunja je bivša najbolja drugarica Milice Kemez, sa kojom je radila zajedno u inostranstvu. Međutim, njih dve nisu u dobrim odnosima, a kako se navodi Dunja je izuzetno britka na jeziku i mnoge devojke se plaše šta bi ona mogla da kaže o njima.

Ekipa našeg portala, uhvatila je u centru grada ovaj novopečeni par. Njih dvoje su sedeli u kolima i nešto se dogovarali, a kako izgleda dan su proveli zajedno u vožnji i obavljanju nekih od obaveza. Dunja je u jednom momentu izašla iz automobila i tom prilikom sočno poljubila TakijaMarinković izgleda zaljubljeno i opčinjeno novom devojkom, a koliko će to trajati ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading