ZADRUGARI STIGLI U KARANTIN: Evo šta rade učesnici pred početak Zadruge 5!

Autor:

Zadruga

03.09.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona rijalitija ''Zadruga'' počinje uskoro, a zadrugari su spremni stigli u karantin. Mi vam otkrivamo ko je sve pristigao i šta novi ukućani rade pred karantin i višemesečno odsecanje od realnog života.

Republika

Foto: republika.rs

Zadrugari se okupljaju za karantin

Peta sezona rijalitija ''Zadruga'' samo što nije počela, profili su snimljeni, pregledi obavljeni, sada je došao red na karantin.

Zadrugari se okupljaju noseći sa sobom crne kese pune stvari koje će im trebati u narednih deset meseci, a evo ko je došao među prvima.

Sandra Čaprić, pevačica iz Ivanjice, pojavila se sa velikim medvedom roze boje, u beloj kombinaciji, spremna je da pokaže talenat koji ima i stekne poverenje publike, te na taj način poveća svoju popularnost.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sandra Čaprić stigla među prvima u karantin

Pevačica Irma Sejranić takođe je pristigla noseći džakove pune stvari i igračaka, u uskoj crnoj kombinaciji koja naglašava njene atribute.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Irma Sejranić spremna za rijaliti Zadruga 5

Jedno od većih iznenađenja ove sezone jeste ponovni ulazak Tanje Jovićević, koja je juče pobegla sa sistematskog, kako je rekla zbog svirke koju je imala, ali je sada spremna za ponovni ulazak u svet rijalitija.

Republika

Foto: republika.rs

Tanja Jovićević nakon što je pobegla sa sistematskog ipak stigla u karantin

Miki Đuričić pristigao je na lokaciju gde će biti u karantinu do početka ''Zadruge 5'' međutim, Đuričić je iz kolaizašao vidno neraspoložen i tužan, ni malo onakav na kakvog smo ga navikli, a ne sumnjamo da je razlog tome što se odvojio i kod kuće ostavio suprugu i jednogodišnju ćerkicu.

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Đuričić vidno tužan i neraspoložen pred ulazak u Zadrugu 5

Dvadesettrogodišnja Milena Šarac, iz Šida stigla je u opuštenoj kombinaciji, nasmejana i sigurna u sebe, odlučna da osvetla obraz mlađoj generaciji. Inače, Milena je osnovala svoju agenciju za hosting i snimanje spotova.

Republika

Foto: Republika.rs

Milena Šarac sa osmehom na licu pravo u karantin

Ante Baždarić, kog su već uporedili sa Franom Pujasom, dolazi pravo iz Hrvatske u karantin pred ulazak u ''Zadrugu 5'', a kako je od nedavno slobodan spreman je i da se upusti u novu romansu sa nekom od zadrugarki.

Republika

Foto: Republika.rs

Ante Badžarić koji je spreman da uplovi u novu romansu pristigao u karantin

Bokser Ademir Peleš još jedan je opasan i istetoviran momak za čiju će se pažnju mnoge zadrugarke boriti, a on već sada privlači pažnju mnogih od njih.

Republika

Foto: republika.rs

Bokser Ademir Peleš stigao je u karantin pred ulazak u Zadrugu 5

Sandi Kojić, glumac filmova za odrasle, najavio je već pravi spektakl u Beloj kući, odnose pred kamerama, pravljenje bebe sa Marijanom Zonjić, a mnogi se pitaju da li se u crnim kesama koje nosi sa sobom nalazi i po neka igračka za odrasle.

Republika

Foto: republika.rs

Sandi Kojić je glumac za odrasle koji je spreman da uvede u branšu i neke zadrugarke

Njega ste voleli da gledate, a onda je zbog zdravstvenih problema morao da napusti treću sezonu ''Zadruge'', sada je pravo u karantin u velikom stilu, uz zvuke trube stigao Zoki Šumadinac.

Republika

Foto: republika.rs

Zoki Šumadinac u karantin uz trubače

Nove silikone je pokazala, povezuju je već sa nekim učesnicima, Natalija Šćekić je samouverena i nasmejana stigla u karantin i spremna je da nastavi da nas iznenađuje tokom njenog učešća.

Republika

Foto: Republika.rs

Natalija Šćekić sa novim silikonima pravo u karantin

Emilija Velemir, iz Niša ima 22 godine, talentovana je za pevanje, a u karantin je stigla taksijem iz kog je izletela u žurbi u strahu da ne zakasni, a kako je govorila Miljana Kulić treba da je se plaši, pa ćemo ovu žurbu shvaitit kao jurnjavu da otkrije sve što zna o porodici Kulić.

Republika

Foto: Republika.rs

Emilija Velemir taksijem stigla u karantin pred Zadrugu 5

Stefan Krstović stigao je u karantin i spreman je da pokaže javnosti ko je i šta je.

Republika

Foto: Republika.rs

Stefan Krstović stigao u karantin

Mateja Matijević stigao je u karantin u pratnji sestre Maše i zeta i prijatelja Filipa Reljića.

Republika

Foto: republika.rs

Mateja Matijević nikad spremniji za Zadrugu

Još jedna bivša zadrugarka ulazi ponovo u rijaliti, a budući zadrugar najavio je da želi da joj napravi dete, Marijana Zonjić stigla je u karantin u izazovnoj kombinaciji, a da li će izaći trudna iz rijalitja, ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić stigla u karantin, a izgled je dovela do savršenstva

Nakon Marijane imali smo prilike da ispred karantina vidimo i Saleta Luksa, koji nas je svojim ponašanjem šokirao. Naime, on je rešio da se ispred karantina skine i time je zgrozio prisutne i pre ulaska u rijaliti.

Republika

Foto: republika.rs

Sale Luks skidao se ispred karantina

Još jedna šokantna pojava definitivno je bila Olja Vampirica, koja je u karantin stigla sa Zverkom, koga je i ugrizla za vrat.

Republika

Foto: Republika.rs

Olja Vamprica napala je Zverku

Njega su svi čekali, Mensur Ajdarpašić, miljenih velikog broja žena što van Zadruge što unutar nje, stigao je u karantin i spreman je da opravda svoju poziciju iz treće sezone, ako ne i da bude bolje pozicioniran.

Republika

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić stigao u karantin pred Zadrugu 5

Zajedno u karantin su stigli i Bane Đokić i pevačica Aleksandra Kostadinović, koji nisu krili bliskost, a da li među njima ima nešto više od prijateljstva ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: republika.rs

Bane Đokić i Aleksandra Kostadinović prisni pred ulazak u Zadrugu

Jedna od najkontroverznijih ličnosti ove sezone zasigurno je Denis Dame, koja je izazvala veliku pažnju javnosti, a ponajviše navodnom vezom sa Takijem Marinkovićem, stigla je u karantin, a svojom odevnom polugolom kobinacijom privukla brojne poglede.

Republika

Foto: Republika.rs

Denis Dame stigla u karantin polugola

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

04.09.2021 17:54

Tu ne smeštaju školovane već smeće ljudsko i otpad.