IVANA KONAČNO PROPEVALA: Besna zbog bivšeg stala na Tomovićevu stranu i brutalnom porukom zapušila usta svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić, bivša žena Nenada Aleksića Ša koji ju je javno prevario u rijalitiju ''Zadruga'' nije se do sada oglašavala i nije želela da daje nikakve izjave, ali došao je i taj trenutak, Ivana se oglasila i žustro stala u odbranu Vladimira Tomovića. Povod za sve ovo jeste emisija ''Narod pita'' u kojoj je gost bio reper Ša.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Ivana se oglasila i stala na stranu Vladimira Tomovića

Bivša žena Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, koja je poslednjih godinu dana jedna od najpoznatijih žena u javnosti i to ne svojom voljom, već zato što je javno prevarena i ostavljena, prvi put se oglasila nakon skandala i priča kroz koje je provlačena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

 

Naime, Ša je sinoć bio gost emisije ''Narod pita'' gde je ponovo odgovarao na pitanja o svom odnosu sa Ivanom i Tarom Simov sa kojom je i prevario bivšu suprugu, javljali su se brojni gledaoci, a reper je odgovarao, branio se , svađao i tako u krug.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Ivana se u toku noći oglasila na svom Instagram profilu i vidno besna i iznervirana poslala jasnu poruku, stala na stranu Vladimira Tomovića o otkrila da li ga koristi za osvetu.

- Ne smarajte me sa pozivima i porukama, spavam. Ne mogu da kontrolišem ljude oko sebe i njihove postupke. Ne zanima me ništa iz razgovora u emisiji, ali jedno da vam bude jasno kao dan. Vladimira niko nije ni spomenuo u razgovoru. Sram bilo sve koji pomisle da bih u životu tako dobrog i meni bitnog čoveka kortistila za osvetu ili bilo šta ružno, sreća moja da on to odlično zna - napisala je reperova bivša supruga.

Republika

Foto: instagram.com/_ivv_

Ivana poslala besnu poruku i otkrila da li koristi Tomovića za osvetu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading