NOVI ZADRUGAR JE IMAO AFERU SA SLOBINOM VERENICOM: Otkrivamo BURNU prošlost učesnika Zadruge 5, istina o njoj će izaći na videlo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.08.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak prikazivanja Zadruge 5 se bliži, samo što nije počela, a mi vam otkrivamo mračnu i burnu prošlost budućeg zadrugara, koji je bio u vezi sa bivšom verenicom poznatog pevača Slobe.

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay

Budući zadrugar bio u vezi sa verenicom pevača

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" samo što nije počeo, a mi smo odlučili da vam otkrijemo burnu prošlost budućeg zadrugara. 

U pitanju je novosadski šmeker Nemanja Milovac, koji je poznat po mnogim ljubavnim aferama. Nakon što je imao problema sa jednim biznismenom, koji je naterao svoju ćerku da raskine vezu sa njim, otkrili smo i da je Nemanja bio u romansi sa bivšom verenicom jednom poznatog pevača. 

 

 

Naime, nakonj što smo otkrili da je Nemanja zapravo prošao pravi skandal, pa i da mu je ulazak u mnoge kafiće i klubove bio zabranjen, jer je otac njegove bivše devojke toliko uticajan, da mu je napravio žestoke probleme. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja sa bivšom verenicom Slobe Vasića

 

Međutim, još sočnija priča tek sledi. Nemanja je nedavno bio u vezi sa bivšom verenicom pevača Slobe Vasića, koja iza sebe ima burnu prošlost. U pitanju je starleta Bojana Janković, o kojoj smo već pisali. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nemanja sa bivšom verenicom Slobe Vasića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading