SADA JE STVARNO DOSTA: Ša PRESEKAO sve, zauvek zatvorio vrata Tari, ona ga javno PONIZILA pred celim splavom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša odlučio je da stavi tačku na odnos sa Tarom Simov, nakon što je odlučila da mu dodatno zagorča život podsmevanjem na jednom prestoničkom splavu.

Republika

Foto: youtube.com

Ša se obratio Tari

Tara Simov prošle noći izašla je u noćni provod, a ono što je napravila izazvalo je veliki haos. Naime, dok se provodila na jednom prestoničkom splavu, Tara je napisala poruku za Nenada Aleksića Ša i okačila na svoj Instagram profil. 

- Tara, srećan raskid - glasila je poruka.

Republika

Foto: instagram.com

Tarina poruka

 

Odmah potom je reper u svom stilu odreagovao i oglasio se na Instagram storiju, gde je objavio Tarinu fotografiju, pa joj posvetio poruku zbog koje joj neće biti prijatno. 

Kad nekome date sve, celog sebe, dobijete ovo... Pošto se ovako sa mnom igraju, sutra kačim slike koje će promeniti novinarske natpise, malo istine za sve. Dosta sam bio najgori i sve svaljivao na svoja leđa. Dosta je stvarno - napisao je Ša.

Republika

Foto: instagram.com

Ša se obratio Tari

 

Prethodnih dana se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, čak se i za portal Pink.rs oglasila jedna komšinica, koja je ispričala uznemirujuće detalje o žestokim svađama koje su probudile celu zgradu. 

Međutim, nakon ovog Tarinog poteza, izgleda da je sada stvarno kraj, što se može i zaključiti iz Nenadovog statusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

11.08.2021 08:04

Ona mu to radi iz početka. Svi to vide samo on ne.