MILJANA UHVAĆENA U AKCIJI SA BIVŠIM, A NIJE ZOLA: Isplivala zajednička fotka, zbog njega je plakala noćima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo se upustila u noćnu avanturu sa bivšim dečkom iz rijalitija ,,Zadruga 4", njihova zajednička fotografija osvanula je na svim društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miksi u zagrljaju drugog dečka

 

Rijaliti zvezda Miljana Kulić osim po urnebesnim klipovima, poznata je po dramatičnim trenucima u kojim je umešana i njena majka Marija Kulić, ali i ljubavnim romansama koje su obično bile kratkog daha.

Jedna od njenih najvećih ljubavi svakako da je Lazar Čolić Zola, sa kojim je ponovo uhvaćena u ljubavnom zanosu nedavno, iako je pre toga u emisiji ,,Narod pita" na Pink televiziji tvrdila da sa njim nema nikakav kontakt. Međutim, pored Zole, Miljana je tokom rijaliti ,,Zadruga 4" imala još jednu ne veliku, ali vrlo važnu ljubavnu romansu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miksi u zagrljaju drugog dečka

 

U pitanju je model Danijel Višić, koji je u Kulićkinom životu ostavio veliki trag. Njih dvoje su se našli u noćnom provodu i tim povodom ,,opalili" selfi, koji je istog trenutka postao viralan na društvenim mrežama. Na Instagramu se pojavila njihova fotografija na kojoj poziraju zajedno, a komentari su se usijali. 

- Miljana, idi kući, čeka te dete - samo je jedan od komentara ispod objave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

11.08.2021 16:41

Budale se ne seju, same niču Jadno ono dete, kad svaka budala može da zatrudni atoliko predobog sveta se bori za dete.....

VIOLETA

13.08.2021 21:36

DOK SU MILJANA I DANIJEL BILI ZAJEDNO MILJANA JE BILA BAS INTERESANTNA.STETA STO SU SVE POKVARILI DANIJELOVI RODITELJI .