URAGANKE ULAZE U ZADRUGU 5: Sanja, Ivana i Ksenija dobile PONUDU koja se ne odbija, ovo su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.08.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnice Srbije na Evroviziji dobile su ponudu od prodecenata rijaliti programa Zadruga da u septembru postanu zadrugarke.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Uraganke ulaze u Zadrugu 5

 

Muzički trio ,,Hurricane" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Boom Nikolić će se u septembru upustiti u rijaliti avanturu zvanu ,,Zadruga 5"!

Naime, kako je Informer saznao, vatreni trio biće u izolaciji narednih devet meseci i boriti se za glavnu nagradu. Predstavnice Srbije na Evroviziji će se naći u nesvakidašnjim uslovima, a o svemu svedoči izvor koji je sve otkrio.

Republika

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Uraganke ulaze u Zadrugu 5

 

Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u "Zadrugu". Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez, jer bi imale besplatnu reklamu na Pinku 24 sata dnevno - priča dobro obavešten izvor za Informer.

- Ivana smatra da bi se odlično snašle u "Zadruzi" i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: "Pa i Marija Šerifović je ušla na 'Farmu' posle Evrovizije i vidite gde je sada" - priča izvor i dodaje da je Ivana na korak do toga da ubedi ostale članice grupe da se usele na imanje u Šimanovcima:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uraganke ulaze u Zadrugu 5

 

- Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog koronavirusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u "Survajveru". Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak na Pinku i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Duksi

11.08.2021 08:03

Glupače. Idu u javnu kuću.

Vasar Tastine

11.08.2021 09:25

Da li su one normalne???? Koje su to pare da se toliko degradiraju????? Odvratno.

Milena

11.08.2021 16:42

Samo što vi niste Marija Š i niste pobedile, ve ste bile 50.te ;) ahahahahha

Omladino, BEZI!

12.08.2021 07:06

Stvarno su jadne. To brukanje im cak nece biti ni reklama da maznu nesto bogato!