BIVŠA MU JE GORA OD MAJE MARINKOVIĆ: Novi učesnik Zadruge 5 prolazi kroz AGONIJU, opasni biznismen mu zagorčao život!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

07.08.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga 5 će uskoro početi, a mi smo odlučiti da vam otkrijemo mračnu prošlost jednog od potencijalnih učesnika. Nemanja Milovac prolazi kroz žestoku torturu bivše devojke, a otkrivamo i zbog čega.

Republika

Foto: Promo foto

Novi zadrugar već ima velike probleme

 

Rijaliti Zadruga 5 biće poslednja sezona ovog formata, a dosta se spekuliše ko će se naći u ovoj avanturi. Mi smo nedavno otkrili momka iz Novog Sada, kog su uporedili sa Davidom Dragojevićem, a sličnost procenite sami. 

U pitanju je Nemanja Milovac, student ekonomskog fakulteta, model i momak koji zna šta želi da postigne u životu. Mi smo se raspitali malo o njemu, a ono što smo saznali će vas sigurno šokirati. Iako važi za gradskog momka, koji je zbog raznih ljubavnih afera poznat i kao pravi srcelomac. 

 

 

Naime, izvor blizak budućem zadrugaru nam je otkrio da je Nemanja bio u vezi sa ćerkom jednog biznismena, koji je stao na put njihovoj sreći i svoju mezimicu naterao da raskine vezu.

- Nemanja je bio u vezi sa jednom devojkom, ne bih voleo da govorim njeno ime, oni su imali super vezu, sve je top bilo, a onda se umešao i njen otac, pa je bilo užasno. Mislim, on je naterao svoju ćerku da raskine sa Nemanjo zbog toga što će on da uđe u rijaliti - započinje izvor blizak Nemanji za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Njen otac se plaši šta može sve da izađe o njihovoj porodici, ako on uđe u Zadrugu, ko zna čega se čovek plaši i šta radi. Nemanja sada trpi zbog toga dosta, bukvalno prolazi kroz agoniju, jer njene ljubomorne scene i sujeta koja joj je proradila, pa dobija razne pretnje.

Međutim, to nije sve, da stvar bude još skandaloznija, otac Nemanjine bivše devojke mu je zabranio i ulazak u pojedine kafiće u Novom Sadu, jer kako izvor tvrdi za Republika.rs, njegova mezimica ne može da prihvati činjenicu da nije više sa njim u vezi.

 

 

- Ona se plaši da će se on zaljubiti u rijalitiju i zato pravi ove haose, to je strašno, ono likuša se ne smiruje. Nemanja zbog nje ne može da uđe u neke kafiće tu po Novom Sadu, nije ona pri sebi, ljubomorna, posesivna, ona je prava za rijaliti, ni Maja Marinković joj nije ravna - govori izvor za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading