JANJUŠEVA NOVA CICA IZ CRNE GORE: Isplivala VRELA FOTKA sa plaže, zadrugar u društvu atraktivne crnke, priznao da se ZALJUBIO? (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.08.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš objavio je fotografiju sa atraktivnom crnom, a zbog opisa koji je ostavio ispod mnogi su pomislili da se ovaj put iskreno zaljubio.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš pokazao novu devojku

 

Bivši rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš prethodnih nedelja našao se u žiži javnosti zbog njegovih avantura sa novim devojkama, a sada je isplivala još jedna slika sa atraktivnom crnkom. 

Naime, Janjušević je posle veze sa Majom Marinković pod budnim okom paparaca zbog njegovog načina ophođenja prema devojkama, pa je tako svaki njegov pokret, fotka ili reč protumačena u medijima. 

 

 

On je sada objavio fotografiju sa plaže, a društvo mu pravi atraktivna devojka, koja je na prvi pogled zaista prelepa. To nije sve, ne bi se on zvao Janjuš kada ne bi isprovocirao nekim komentarom, pa je uz ovu fotku ostavio i opis koji je još više zaintrigirao.

- Šta znam, onako - napisao je Janjuš u opisu fotografije, uz emotikon zaljubljenosti. 

 

 

Da li je ovo Janjuševa nova devojka ili je samo nastavio da provocira kako bivšu ljubav, tako i pratioce, procenite sami. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading