VIŠE GA NE KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI: Mina pokazala NOVOG DEČKA, svi su šokirani njegovim izgledom!

Autor:

Zadruga

07.08.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški nakon ljubavnog brodoloma sa Filipom Carem prepustila se novom momku, kog je javno predstavila publici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški pokazala dečka

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški po izlasku iz rijalitija raskinula je vezu sa Filipom Carem, zbog čega niko nije iznenađen, budući da su njih dvoje imali žestoke svađe tokom boravka u Zadruzi 4. 

Međutim, Minu mesto ne drži, pa je ona odlučila da uplovi odmah u novu romansu, jer se ,,klin klinom izbija". Ona je našla crnog momka, koji ima besna kola i prati je svuda u stopu. Čak su i paparaci snimci pokazali da je došao po nju nakon što je prošle noći završila gostovanje u emisiji ,,Narod pita", gde se suočila sa Jovanom Ljubisavljević. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Narod pita

 

Mina je sada upalila uživo prenos na Instagramu, a broj pratilaca istog se momentalno usijao. Atraktivna zadrugarka premijerno je pokazala novog dečka, ali se na prenosu nisu poljubili, te su mnogi pomislili da joj je to samo prijatelj. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Mina je pokazala kako se vozi u kolima sa novim momkom, slušajući muziku uživala je u ovom danu. Mnogi su se iznenadili, jer momak kog je Mina predstavila nema ni trunke sličnost sa njenim bivšim frajerima koji su istetovirali, nabildovani i likom opaki. Ostaje nam da vidimo da li će Mina priznati emotivnu vezu sa misterioznim momkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

07.08.2021 18:48

Nema od toga ništa. Stotine je ona promenila.

Kole

07.08.2021 21:55

Zamisli koja ti budala treba da budeš... Pa da budeš dečko ovoj preko koje je ceo puk prešao....

Vasar Tastine

08.08.2021 06:55

Jadan decko! A i par su nema sta. Do prvog coska......