DETALJ O POKOJNOJ PEVAČICI NIKO NIJE ZNAO! Jelena progovorila o prijateljstvu sa Donom Ares: Bolest je pokucala na vrata! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

07.08.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos otkrila je detalj iz svog života koji do sada niko nije znao, njeno poznanstvo sa pevačicom Donom Ares zaintrigiralo je mnoge, a ona je ispričala kako je sve to izgledalo.

Republika

Foto: instagram.com

Dona i Jelena

 

Bivša zadrugarka Jelena Batos oprobala se u rijaliti avanturi Zadruga 4, a razlog njenog takmičenja bio je Nenad Aleksić Ša. Jelena je po izlasku mnogima ostala misteriozna, jer o njoj nisu saznali mngoo stvari. 

Malo ko, skoro niko nije znao da je Jelenina najbolja drugarica bila pokojna pevačica Dona Ares, koja je život izgubila boreći se sa opakom bolešću. Jelena je odavno poznavala Donu, a ono što je zanimljivo jeste da ju je pevačica čak i spomenula  u njenoj knjizi, a tada joj je dala nadimak ,,Moj crni duplikat". 

Republika

Foto: instagram.com

Jelena i Doni

 

Jelena je na Instagramu ispričala mali delić poznanstva sa Donom, a emotivnom porukom se i ovaj put oprostila od nje. 

- Dona Ares, dosta sam poruka dobila zašto ne pominjem svoju najbolju drugaricu, tj. mog anđela čuvara  sada, zar je se stidim. Strašno da neko može to uopšte i da napiše! Ja sam jednostavno htela da ostanem tajanstvena što se tiče svefa, ne zato što me je nečega sramota, jer par sedmica je jako malen vremenski period za gledaoce da te upoznaju, a u isto vreme da se držiš teme zbog koje si ušao. Nisam htela uopšte da se pogrešno protumači moj ulazak ili razlog dolaska. Ući kao gost i ući kao učesnik su dve različitce stvari. istog dana kada sam rodila svog prvog sina tog istog dana je moja najbolja drugarica saznala za svoju volest. Nema dana da ne pomislim na nju, najteže mi je bilo kada sam čula njene pesme u kući, pustila sam suzu da niko ne vidi, nisam htela da ispadne da patetišem ili da to radim iz drugih razloga. Moj ,,duplikat" je bila žena borac, koja je sve nosila sa osmehom na licu, njene reči i njeno bodrenje mi svaki dan fali. Pogotovu kada nas je napustila i meni pokucala bolest na vrata. Ova žena je bila žena zmaj i moj najbolji prijatelj. Anđele moj dok god je nad koji te volimo biće i tebe - napisala je Jelena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading