TARA I ŠA POSTAJU RODITELJI: Konačno objavili SREĆNE VESTI!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

07.08.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nakon izlaska iz rijalitija Zadruga su imali nekoliko skandala, dosta se pričalo da više nisu zajedno, a oni su sve iznenadili kada su otkrili da uskoro dobijaju novog člana njihove porodice.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša postaju roditelji?

 

Rijaliti ljubavni par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nakon skandala koji je izazvan snimkom slupanog automobila, su odlučili da iznenadi sledećim potezom, kom se niko nije nadao. 

Tara i Ša su nedavno dali veliki intervju za naš portal i tom prilikom su otkrili sve o tome kada će postati roditelji. Ljubavni par je istakao da je i dalje rano za takve odluke, ali da se neće protiviti tome kada dođe vreme za to. Međutim, Tara je tada istakla da je prvo vreme da uzmu nekog kućnog ljubimca, kako bi se navikli da moraju paziti i na trećeg člana njihove porodice.

Oni su to zapravo danas odlučili i da urade. Na Instagram profilu Tara je objavila snimak na kom se vidi da se vozi sa Nenadom na autoputu, a ono što je sve šokiralo jeste opis koji je stajao na videu.

Naime, Tara je napisala ,,Ko to ide po novog člana porodice?", a uz to stavila emotikon malog mede i plavo srce.

Republika

Foto: instagram.com

Tara i Ša se voze

 

Mnogi su pomislili da su u pitanju srećne vesti, ali izgleda da je za sada samo kućni ljubimac, kog će nam oni sigurno uskoro predstaviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading