DRAGANA I EDO UHVAĆENI NA DELU: Spakovali kofere i zajedno napustili Srbiju, isplivala slika koja će vas ŠOKIRATI!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

07.08.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i bivši zadrugar Edis Edo Fetić potvrdili su sumnje da su ponovo uplovili u ljubavnu romansu, a sada su pokazali i kako uživaju zajedničkom letovanju u Crnoj Gori.

Republika

Foto: RED TV printscreen

Dragana MItar

 

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da su se bivši ljubavnici Dragana Mitar i Edis Edo Fetić ponovo smuvali, zbog čega su svi ostali šokirani.

Iako je poznato da su tokom trajanja rijalitija Zadruga 3 imali žestoke svađe, rasprave, iznosili ,,prljav veš" jedno o drugom, oni su nakon izlaska odlučili da se rastave. Dosta se spekulisalo da su oni nedavno počeli opet da se viđaju, zbog čega su konstantno bili na meti paparaca.

 

 

Oni su pre nekoliko dana priznali da su ponovo zajedno, a sada su izbacili i zajednički stori. Naime, Dragana je sa svojim detetom i Edom spakovala kofere i otputovala u Crnu Goru na letovanje. 

Oni su izbacili fotografiju iz kola, na kojoj izgledaju kao prava srećna porodica.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana i Edo na letovanju

 

Podsetimo Edo je sa Draganom varao konstantno svoju tadašnju suprugu Zilhu, sa kojom ima troje maloletne dece. Pred milionskim auditorijumom on je imao vrele akcije, a sada je i pokazao da uživa sa svojom novom starom devojkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading