(FOTO) NIKAD NIŽI UDARAC: David Dragojević isprozivao BIVŠU VERENICU, javno je ponizio?

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2021

14:17

David Dragojević na Instagram profilu isprozivao je bivšu verenicu Aleksandru Subotić.

youtube.com/Zadruga Official

David isprozivao Aleksandru

 

Bivši rijaliti učesnik David Dragojević na svom Instagram profilu isprozivao je svoju bivšu verenicu Aleksandru Subotić, a svi su posumnjali da je ovo namerno uradio kako bi se dobio koji naslov više u medijima.

Naime, pre nekoliko dana Subotićeva je na Instagram storiju okačila da je prvi put u životu opeglala stvari, zbog čega se digla velika frka. 

Youtube printscreen/Aleksandra Subotic

Aleksandra

 

- Noćas sam prvi put u životu uzela peglu za veš u ruke i oduševila sam se. Sve one nove stvari za je sam mislila da su bačen novac (a ima ih gomila) i planirala da ih bacim su u stvari samo bile neispeglane - otkrila je Subotićeva.

Tim povodom se na sarkastičan način obratio i Dragojević na Instagram storiju, gde je pokazao svoju svakodnevnicu, pa pecnuo bivšu verenicu da on u isto vreme zna sve da radi.

- Perem, kuvam, peglam - napisao je David sa sarkastičnim emotikonom.

instagram.com

David isprozivao Aleksandru?

 

Možda se sve bila šala, slučajnost ili nešto što nema veze sa Aleksandrom, ali je vrlo čudno da se samo nekoliko dana nakon njenog oglašavanja po tom pitanju i on na ovaj način našali.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

05.08.2021 07:25

Uh ala je giros majstor porastao u svojim ocima, pa se podsmeva onome od koga je cak i gori. Polusvet. Neobrazovan, naodbudan i umisljen. Ulicari koji su u zabludi da su neko i nesto.