SAKRILA SAM SE I POČELA DA PLAČEM: Kristina otkrila detalje susreta sa Kristijanovom suprugom: Pozvala me je i samo ZAGRLILA, bila sam oduzeta!

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2021

10:19

Kristina Spalević u emisiji ''Narod pita'' otkrila je detalje susreta sa Kristijanovom još uvek zakonitom suprugom Ivanom, a onda otkrila i šta bi ona uradila na njenom mestu.

youtube.com/Zadruga Official

Kristina Spalević

 

Pevačica Kristina Spalević bila je gost emisije ''Narod pita'' u kojoj je otkrila detalje odnosa sa Kristijanom, ali i njegovom još uvek zakonitom suprugom. Naime, Kristijan je već jednom rekao kako je došlo do susreta njegove žene i ljubavnice, a Spalevićeva je sada otkrila kako se osećala u tom trenutku.

 

Republika.rs/O.Bogdanovic

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

 

- Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio detetu poklone. Kristijan je hteo da se ošiša, terao je mene da radim nokte, salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivanu! Samo sam se okrenula... Ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila. Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove. Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam osećala tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila. Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom, tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane i tek tu su mi krenule suze - ispričala je Kristina.

 

youtube.com/printscreen

Ivana Golubović

 

- Da sam ja na njenom mestu, znam da ne bih ni ja krivila treće lice. Nemam pojma o čemu smo razgovarale, ja sam bila oduzeta. Čisto iz neprijatnosti smo krenule da komentarišemo i pričamo nešto. Bilo mi je neprijatno, i stiže mi poruka od Kristijana da dođem. Ona je nenormalno prijatna žena. Bilo bi bolesno da se družimo nas dve, osudu nisam videla s njene strane, a mislim da njega i te kako krivi, jeste povređena. Drži se ona, ali prema meni nema ništa tako - priznala je Spalevićeva.

 

 

Komentari (1)

Loading