STRAHUJE ZA ŽIVOT: Senida opkoljena obezbeđenjem, pretnje smrću ne prestaju!

Autor:

Zabava

04.08.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senida Hajdarpašić nakon niza nemilih događaja kroz koje je prošla, unajmila je privatno obezbeđenje od kog se ne odvaja.

Republika

Foto: instagram.com/senida_h

Senida Hajdarpašić

 

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, od nedavno ima privatno obezbeđenje koje je uz nju 24 sata dnevno, jer je navodno uplašena za svoju i bezbednost svoje porodice zbog pretnji nekadašnjih saradnika, prenosi Kurir.

 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Senidu nakon nastupa opkoliko obezbeđenje

 

Kako mediji prenose pre nekoliko dana bačena je bomba na kuću njenog menadžera, što je ceo tim ubrzo demantovao, ali kako neki govore sve je to isključivo iz straha za bezbednost, te je upravo iz svih tih razloga pevačica i angažovala ekipu koja je čuva, a sve to je primećeno na jednom nastupu gde se pojavila sa tri momka koji su je čim se koncert završio okružili i bezbedno sproveli do automobila.

 

Republika

Foto: instagram.com/majaberovicofficial/youtube.com

Senida i Maja u istom problemu

 

Senida nije jedina poznata ličnost koja ima ovih problema, jedna od njih je bila i Maja Berović koja nakon što je prekinula sa radnju sa određenim ljudima i bombe bačene na njenu kuću nigde ne ide bez obezbeđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading