(FOTO) JANJUŠ ISPROZIVAO MAJU: Posvetio joj pesmu, pa skandaloznim komentarima udario najniže!

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2021

09:09

Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da iznenađuje svojim ponašanjem i otvorenim prozivkama na račun Maje Marinković, te je sada novom objavom i komentarom uz knju podigao ponovo prašinu, Maji se neće svideti ovo sigurno.

instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš

 

Marko Janjušević Janjuš u žiži je javnosti nakon niza skandala koje je imao sa Majom Marinković, od prevare supruge, do brojnih svađa i tuča. Nakon izlaska iz četvrte sezone ''Zadruge'' par je rešio da stavi tačku na svoju romansu, ali bez obzira na to ne prestaju da izazivaju pažnju, ali i da se međusobno prozivaju i prepiru preko medija.

Janjuš je sinoć objavio na svom Instagram profilu nekoliko objava iz noćnog provoda uz neobčne komentare, a mnogi su shvatili da je sve to upućeno Marinkovićevoj. Ono što je iznenađujuće, jeste činjenica da je on na tim snimcima u društvu jedne devojke, sa kojom se pre toga fotografisao na plaži, te su očigledno veoma bliski, a njoj nije ni u jednom trenutku zasmetalo to što on svoje Instagram storije posvećuje Maji.

 

 

Naime, bivši zadrugar je snimao pesmu koju je njegova bivša devojka, Maja Marinković, pevala na poslednjoj Zadrugoviziji, ''Mišići'', ali uz nastavke veoma vulgarne i uvredljive.

- Ti imaš mišiće krvavu ti majku j****

- Ti imaš mišiće da otvoriš vrata Bog te j*** - pisao je Janjuš uz snimke, a mnogi su pomislili i da aludira na Majine slomove u Beloj kući kada je glavom udarala u zid i vrata.

 

instagram.com/mali_janjus

Janjuš objavio snimke sa neumesnim komentarima

 

instagram.com/mali_janjus

 

 

Komentari (1)

Loading