(FOTO) JANJUŠ ISPROZIVAO MAJU: Posvetio joj pesmu, pa skandaloznim komentarima udario najniže!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da iznenađuje svojim ponašanjem i otvorenim prozivkama na račun Maje Marinković, te je sada novom objavom i komentarom uz knju podigao ponovo prašinu, Maji se neće svideti ovo sigurno.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Marko Janjušević Janjuš

 

Marko Janjušević Janjuš u žiži je javnosti nakon niza skandala koje je imao sa Majom Marinković, od prevare supruge, do brojnih svađa i tuča. Nakon izlaska iz četvrte sezone ''Zadruge'' par je rešio da stavi tačku na svoju romansu, ali bez obzira na to ne prestaju da izazivaju pažnju, ali i da se međusobno prozivaju i prepiru preko medija.

Janjuš je sinoć objavio na svom Instagram profilu nekoliko objava iz noćnog provoda uz neobčne komentare, a mnogi su shvatili da je sve to upućeno Marinkovićevoj. Ono što je iznenađujuće, jeste činjenica da je on na tim snimcima u društvu jedne devojke, sa kojom se pre toga fotografisao na plaži, te su očigledno veoma bliski, a njoj nije ni u jednom trenutku zasmetalo to što on svoje Instagram storije posvećuje Maji.

 

 

Naime, bivši zadrugar je snimao pesmu koju je njegova bivša devojka, Maja Marinković, pevala na poslednjoj Zadrugoviziji, ''Mišići'', ali uz nastavke veoma vulgarne i uvredljive.

- Ti imaš mišiće krvavu ti majku j****

- Ti imaš mišiće da otvoriš vrata Bog te j*** - pisao je Janjuš uz snimke, a mnogi su pomislili i da aludira na Majine slomove u Beloj kući kada je glavom udarala u zid i vrata.

 

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš objavio snimke sa neumesnim komentarima

 

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

04.08.2021 07:16

Crknut če on od muke za Majom.