SANDRA REŠIĆ OBELODANILA ŠOK INFORMACIJE O FOTKAMA INTIMNIH DELOVA TELOVA: Javnost zgranuta nakon ove zadrugarkine izjave!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić obelodanila kakve eksplicitne slike svakodnevmo dobija!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sndra Rešić

 

Sandra Rešić otkrila je šta se dešava na ljubavnom planu u njenom životu.

Gledaoce je zanimalo da li ju je dečko sačekao kada je izašla iz rijalitija.

"Da, sačekao me je, i to je to. Nekako smo se dogovorili da se stavi tačka i zarez. Nije pauza, to je pronalaženje sebe, s moje strane, mislim da mi je to potrebno. Uopšte nemam udvarača, samo prestanite da mi šaljete slike polnih organa", rekla je Sandra.

"Da li stvarno možeš da lažeš da nikad nisi podržavala Taru i Ša?", bilo je sledeće pitanje.

"To sam pričala već, postoje klipovi gde ja pričam šta mislim o njima, kako urlam na nju...Ako je neko branio brak Ša, odlazio kod drveta da moli za poziv za njega, borila sam se, sklanjala sam ga, svađala se s Nadicom zbog toga...I kad je došlo do toga da bilo kakvo pokriće, tada sam se borila da se ustane i kaže toj Ivani, desilo se i da se zaljubio. Ispalo je da sam ja prevarila na kraju, ispadam ja najgora, oni ispali sveci, oni se podržavaju", govorila je Sandra u "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading