(FOTO) SVI SU SE PITALI KAKVIH ĆE FRAJERA BITI U ZADRUZI 5: Pogledajte novog učesnika koji ĆE NAPRAVITI KATAKLIZMU U IMAGINARIJUMU!

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2021

08:55

Pogledajte novog učesnika za kojim će žene da polude!

TV Pink

Ulazi neviđeni frajer!

 

Bliži se početak pete sezone rijaliti programa "Zadruga" i već se uveliko spekuliše ko će se od učesnika u septembru useliti na velelepno imanje u Šimanovcima. S obzirom na to da je Veliki šef najavio da je ovo poslednja sezona ovog TV formata i da produkcija već radi na pripremi novog projekta, mnogi su poželeli da se nađu u Beloj kući u septembru.

Za sada je produkcija najavila ulazak Mikija Đuričića u "Zadrugu". Kristijan Golubović i Kristina Spalević spomenuli su da bi ušli u petu sezonu, ali samo pod uslovom da uđu zajedno. Ni Sanja Stanković nije isključila mogućnost da ponovo uđe u rijaliti.

 

 

Za sada su putem društvenih mreža najavili ulazak Saška Karan i Zoki Šumadinac. Nema sumnje da će njih dvoje prirediti pravi šou gledaocima.

Novinar Pink televizije na društvenim mrežama najavio je koji momci i devojke potencijalno mogu da budu deo rijalitija. Kao jednog od njih naveo je Nemanju Milovca.

- Zadruga 5 doneće najraznovrsniju ekipu takmičara. Šuška se da su ovo neki od novih zadrugara - napisao je novinar u opisu fotografije.

 

 

Nemanja je inače model, bavi se sportom, a po struci je diplomirani ekonomista. Prošle godine je najavljivan njegov ulazak u rijalitiji. Tada je izjavio da mu je cilj da ispromoviše sebe i da se prezentuje publici u što boljem svetlu. Voli da se svađa tako da je spreman da uđe u žestoke okršaje sa budućim cimerima.

Nemanja je pre par nedelja podelio na društvenim mrežama fotografiju sa Dušicom Jakovljević i tom prilikom najavio da planira ulazak u petu sezonu.

Komentari (2)

Loading
Milena

04.08.2021 18:21

Kakava kataklizma, kad su većinom gejevi, a ovakvih na ulici koliko hoćeš