(FOTO) DOBRODOŠLA U FAMILIJU: Vuk Mob i Paula Hublin ozvaničili vezu, VIŠE SE NE KRIJU?

Autor: Republika

Zadruga

31.07.2021

14:41

Vuk Mob i Paula Hublin fotografijom potvrdili spekulacije, više nemaju razlog da se kriju.

Instagram/printscreen

Vuk Mob i Paula Hublin

Vuk Mob i Paula Hublin već neko vreme su u žiži javnosti zbog spekulacija da među njima ima nešto više od prijateljstva.

Naime, nakon što je napustila rijaliti program ''Zadruga'' Paula se ne odvaja od Moba, njih dvoje redovono dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama zajedničke fotografije, što je sve i navelo da pomisle da tu postoje neke emocije.

Instagram/printscreen

Vuk Mob i Paula Hublin sve više vremena provode zajedno

 

Njih dvoje su demantovali ove navode, tvrdeći da su samo prijatelji i da ne postoji mesta da se rode neke veće emocije između njih.

Međutim, pored njihovih negiranja, oni sve više vremena provode zajedno, a sada je Vuk objavio fotografiju sa Paulom, zagrljeni uz opis:

- Dobrodošla u familiju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

 

 

Komentari ljudi su podeljeni, najviše je onih koji bi voleli da vide ovaj par u ljubavnom odnosu, ali sudeći po rečima Vuka Moba za sada se izgleda samo radi o nekoj poslovnoj saradnji i snimanju spota. Da li će ovaj par ipak završiti zajedno, ostaje nam da vidimo.

 

 

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

31.07.2021 21:50

Sta bi sa onolikim njegovim glumatanjem velike ljubavi u zadruzi, prema svojoj verenici????Stakor!!!! Nasli su se, oboje su karakteri sljam.