(FOTO) MISICI PUKAO FILM: Nakon brojnih uvreda na njen račun, Jovana se oglasila i poslala brutalnu poruku: KUPITE SLUŠNE APARATE!

Autor:

Zadruga

31.07.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević oglasila se na svom instagram profilu nakon što je u emisiji ''Narod pita'' dok su drugi zadrugari bili gosti dobila brojne uvrede, na račun nje i njenog momka Stefana.

Republika

Foto: instagram.com/jovana.ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević

 

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić konstantno izazivaju veliku pažnju javnosti, a neretko se i u emisiji ''Narod pita'' pominju, te ih gledaoci komentarišu i daju sud o njihovom ponašanju u Beloj kući. Međutim, izgleda da se Jovani smučilo više da sluša kako je stalno pominju i to uglavnom u negativnom kontekstu pa je rešila da se javno obrati svima.

 

 

Naime, nakon što je bila glavna tema gledalaca dok je njen momak, Stefan Karić bio gost emisije, njeno ime i ime njenog izabranika se provlačilo i kroz gostovanja drugih zadrugara, ali ju je izgleda najviše pogodilo uključenje gospođe iz Londona, kada su gosti bili Sanja Stanković i Anđelo Ranković, a ona je najstrašnije osula po misici i Kariću, Ljubisavljevićeva je to osudila, pa se oštro oglasila javnosti:

- Gospođe koje se javljaju u ''Narod pita'' sa ciljem da ukaljaju moj i ugled mojih roditelja da kupe slušne aparate i da probaju d se fokusiraju na goste te emisije, a mene da izvade iz usta. Doći ću i ja u emisiju, pa zovite da vam objasnim. Hvala - napisala je misica na svom Instagram profilu.

 

Foto: printscreen/instagram.com/ljubisavljeviceva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dragana

31.07.2021 12:50

U pravu je devojka! Ne vade je iz usta ni skoro mesec dana od završetka rijalitija.. "Za dobrim konjem se prašina vije..."kaže narod, a ja kažem-šta sve radi zloba, pakost, zavist, ljubomora...Naši ljudi, naročito žene ne opraštaju drugim ženama pre svega lepotu i posebnost! A ova devojka je posebna,bez trunke silikona i veštačkih pomagala...Elokventna, pametna, pa još i završava školu, pa još ne dozvoljava da je srozaju u blato...kako su sve vreme pokušavali!

Odgovori 13 14
Džama

31.07.2021 14:07

@Dragana - Svako svojim ponašanjem zasluži kako će publika da se ponaša prema njemu.

Odgovori 13 5
Filip

31.07.2021 14:13

Misica Lisica je vrlo neljubazna osoba prema svom dečku, ostalim zadrugarima pa i prema gledaocima. Čista nekultura i nevaspitanje.

Odgovori 13 8
Rumeni Radasin PK.

01.08.2021 06:20

Luka volim te 👋 Luka ljubim te 💋 udje rumeni Radašin i Luka p*de u fenjer.