ON ĆE SEBI PUCATI U USTA, ONA ĆE PREREZATI VENE! Morbidna ljubav Tare i Ša ZABRINULA JE mnoge: Plašim se da se ne završi KOBNO!

Autor:

Zadruga

31.07.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović pričao je o ljubavnoj vezi svojih nekadašnjih prijatelja, Nenada Aleksića Ša i Tare Simov!

Foto: Republika.rs

Njihov odnos vrlo je toksičan!

 

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov u centru su medijske pažnje od kada su napustili Belu kuću. 

Njihova veza bila je toksična i u rijalitiji, a od kada su izašli bilo je mnogih zabrinjavajućih vesti o rijaliti paru. Naime, pre nekoliko dana buknula je vest da je Nenad Tari pretio samoubistvom, a sada je, kako prenosi portal "Pink.rs" nekadašnji prijatelj Tare i Ša, Marko Đedović otkrio da ni Tara nije njemu ostala dužna.

Republika

Foto: Republika.rs

Sada i ona njemu preti samoubistvom!

 

- Ša se plaši da raskine sa Tarom. Mislim da su njemu već neke stvari jasne, ali ne sme da je ostavi, jer je ona zapretila da će sebi prerezati vene i izvršiti samoubistvo. Ša ima traume iz prošlosti i jasno je da mora da odreaguje drugačije - kaže Marko i dodaje:

- Kako sam čuo, Tara mu je izgrebala i auto. On je tu poprilično burno odreagovao na nju i problem je nastao u čitavoj priči. U tom momentu su sedeli svi kod njenog tate u stanu, a ona se tu naljutila i ishisterisala. Napravila je brojne scene. Ja se iskreno plašim da se taj njihov odnos ne završi kobno. 

Ovo je zabrinulo mnoge, te se gotovo svi slažu sa Đedovićem da ovaj odnos ima tendencije ka tragičnom kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sasa

31.07.2021 08:48

Neka se ubiju i spasu nas

Uroš

31.07.2021 11:13

Pustite ih. Nemojte im smetati.