PUCAĆU SEBI U USTA: Ša Tari pretio samoubistvom, razlog je ODVRATAN!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.07.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto ovo trpi?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pretio je da će se ubiti!

Nenad Aleksić Ša navodno je napravio scenu u Skoplju pred ocem i maćehom Tare Simov.

Izvor "Kurira" iz Makedonije, blizak ovom paru, otkrio je da je sve počelo na rođendanu Tarinog druga. Tada je reper navodno napravio svojoj devojci ljubomornu scenu bez ikakvog povoda.

- Nenad je kao Tarin dečko došao u Skoplje i na rođendan. On ne ume da se ponaša, izljubomorisao joj je za druga kog poznaje godinama. Odgovorno tvrdim da Tara s tim dečkom nije imala ništa. Kada se situacija stišala, Tara je upoznala dečka sa svojim tatom i njegovom porodicom. Reper se napio i počeo nedolično da se ponaša. Povraćao je, drao se, plakao. Vrištao je kako će sebi pucati u usta ako ga Tara bude ostavila. Ceo komšiluk je mogao da vidi te potresne scene. Jedva su ga smirili - priča navodno izvor koji je nekoliko puta prisustvovao njihovim svađama.

RepublikaFoto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Domaći mediji su već pisali o tome da je njihov nedavni raskid, kada je Tara obrisala njihove fotografije sa Instagrama, usledio nakon njegovog fizičkog nasrtaja na nju, ali je Ša to demantovao "Kurirov" sagovornik kaže da se Tara nije vratila s dečkom u Beograd i da ona i dalje boravi u Makedoniji.

- Posle svega što je bilo kod njenog oca, nije luda da tamo boravi, ona je u apartmanu u Skoplju, a Ša je u Beogradu. Pre nekoliko dana napravio je novu scenu, o kojoj može još jedna komšinica da posvedoči. Sve se treslo od njegovog dranja i šutiranja u auto - govori navodno izvor i opisuje šta se događalo u kafiću.

- Ne znam šta bih rekla, on je nju gurao više puta, ovo je malo mesto, svi se znamo, sve se čuje. Još kada dođu poznati, sve priče se ovde brzo šire. Kod kafića u centru grada je vrištao i lupao u auto jer je Tara htela da ode od njega. U pitanju je crni džip "BMW X3", koji je on šutirao i udarao. Mislim da pripada Tarinoj drugarici, sa kojom je ona u apartmanu. Ona ume da pretera, niko nije cvećka, ali mislim da je premlada da se navikava na ovakve stvari - priča sagovornik, a jedna komšinica je navodno sve gledala.

RepublikaFoto: Republika
Jako su se svađali!

- Sve sam gledala sa prozora. On je agresivac, nije brinuo uopšte da li će neko čuti. Danima i noćima su se odande čuli vriska i lupanje. Oni urlici svakako ne ukazuju ni na šta dobro - rekla je komšinica koja se nalazi blizu smeštaja u kom Simovljeva trenutno boravi, a koja želi da se njeno ime ne pominje u medijima.

- U Makedoniji sam, ne oglašavam se već neko vreme, čujemo se kad dođem - rekla je kratko Tara na sve, a ni njen dečko nije bio rečitiji.

- Nemam vremena za intervjue, radim, pa se vraćam kod Tare, čujemo se - bio je Nenadov odgovor pre nego što je čuo o čemu se uopšte radi.

Strah od raskida sasvim je normalan, ali zaista nema ništa ružnije i odvratnije nego emotivna ucena kao što je ovo koju je Nenad uputio Tari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

27.07.2021 17:42

Tara treba da požuri da ga opelješi dok je živ.