(FOTO) JEDAN OD RETKIH PAROVA IZ "ZADRUGE 4" KONAČNO PRESEKAO: U novoj sezoni ipak ćemo gledati SAMO NJEGA, JAVNOST U ŠOKU?

Autor:

Zadruga

31.07.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneli su šokantnu odluku!

Republika

Foto: TV Pink

 

Kenan presekao!

Kenan Tahirović progovorio je o ulasku u „Zadrugu 5” i otkrio da li bi mu se devojka Rialda Karahasanović pridružila na velelepnom imanju!

Kenan o ulasku u „Zadrugu 5”

Naime, Kenan je istakao da još uvek nije razgovarao sa čelnicima Pinka, ali da se nada da će dobiti ponudu za novu sezonu rijalitija.

Republika

Foto: Republika

Kenan I Rijalda

 

–Mislim da sam daleko od ulaska u Zadrugu 5, ali uvek prvo treba čuti ponudu, pa onda tek razmisliti. Za sada još uvek nisam dobio nikakvu ponudu, ali mislim da ću je dobiti. Za mene je i ovo bilo previše, sasvim dovoljno – rekao  je Kenan za Objektiv i dodao:

–Ako ponude da uđem sa Rialdom, oko toga bih morao sa njom da popričam i da se dogovorimo, budući da je njoj karijera krenula odlično, nastupi se ređaju, tako da ne znam koliko bi se njoj isplatilo da uđe tamo – zaključio je maneken za pomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading