BRNABIĆ O OPOZICIJI I MAFIJI: Jadno ako stranački dijalog zavisi od Belivuka!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadan je međustranački dijalog ako zavisi od (kriminalaca) Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić, istakvši da je sramno ono što rade predstavnici dela opozicije i medija koji ih podržavaju, a kojima su, kako kaže, izvor informacija vođe kriminalnog klana.

Foto: printskrin

Ana Brnabić

 

Premijerka je tako odgovorila na pitanje novinara da li nastavak međustranačkog dijaloga ima smisla s obzirom na pojačane tenzije i međusobne optužbe vlasti i dela opozicije za povezanost sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.


- Kada dostignete takvu bezidejnost i kada ste bespomoćni u političkom smislu, kada su vam izvor informacija Belivuk i Miljković, krajnje je vreme da izađete iz politike - rekla je premijerka u Drugom osnovnom sudu gde je prisustvovala promociji usluge Euverenje.

Dodala je da građani vide o čemu se radi i da istraživanja pokazuju da popularnost pojedinih lidera opozicije opada, a da verovanje predsedniku Aleksandru Vučuću raste i da narod, kako kaže, prepoznaje šta su laži i šta su rezultati.

- Taj deo opozicije treba da pogleda kako je to juče radio Aleksandar Vučić koji nije oklevao da stavi glavu u torbu da bi objavio rat takvom klanu i mafiji - kazala je premijerka.

Brnabićeva je rekla da bivša vlast nije mogla da nađe i procesuira ubice Slavka Churuvijevi i Mihaila Pantića, da vođa narko kartela Darko Šarić nije bio iza rešetaka, a da su kada je ubijen premijer Zoran Ðinđić svi dokazi koji su migli da pomognu istrazi uklonjeni.

Ubijene su vođe Zemunskog klana, srušena je njihova vila u Šilerovoj, tako je izgledala njihova borba protiv mafije, rekla je premijerka.

Na pitanje da li ovcekuje da će biti otkriveni ko je iz državnih struktura sarađivao s klanom Veljka Belivuka, ona je kazala da očekuje da nadležne institucuje nastave da rade svoj posaa i da se ispita i istraži povezanost svakog s tom.grupom,

Premijerka je ponovo istakla da nema zaštićenih i da svako treba da snosi odgovornost za ono što radi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

31.07.2021 13:34

Ana Brnabić je zaista radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za našu državu i njene građane.

Marijana

31.07.2021 20:46

Stvarno jadno i nedopustivo! Nećemo da nam mafija i kriminalci vode državu, i tačka!

Dragan

01.08.2021 00:20

Opozicija je samo čekala da se uhvati za nešto kao izgovor kako bi izašli iz dijaloga.