KRISTIJAN DISKVALIFIKOVAN: Kriminalac zbog nasilničkog ponašanja proteran sa imanja!

Autor:

Zadruga

04.03.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan diskvalifikovan momenatalno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović izbačen istog momenta!

Kristijan Golubović poznat je po nasilnim epizodama u rijaliti formatima.

"Žestoki momak" se ne libi da stupi u fizički kontakt kada mu padne mrak na oči.

Pre dva dana, Golubović je otišao korak dalje, te je nasrnuo na radnika obezbeđenja u rijalitiju "Zadruga".

Kristijan je ušao u konflikt sa Tarom Simov zbog Dragane Mitrović, a onda se preorijentisao na Nenada Aleksića Ša koga je psovao i pretio mu batinama. Reper mu je odgovorio i to je otprilike momenat kada je Goluboviću potpuno "pao mrak" na oči.

Rijaliti-takmičar se borio sa momcima iz obezbeđenja, a kako bi onesposobili čoveka od 140 kilograma, morali su da ga obore na krevet što je on shvatio kao poziv na tuču, posebno jer ga je jedan momak držao oko vrata, pa je u jednom trenu posegao za nožem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan je divljački pokušavao da dođe do momka iz obezbeđenja, a pošto u tome nije uspeo, zakleo se u decu da će mu se osvetiti.

Produkcija nije posebno reagovala na ovu epizodu u luksuznom zdanju u Šimanovcima, a ovo je samo još jedan u nizu od Golubovićevih nasrtaja.

Međutim, pre 6 godina u rijalitiju "Farma", Kristijan je kažnjen zbog nasilnog ponašanja. "Žestoki momak" nasrnuo je tada na klaberku Tamaru Đurić i Jelenu Krunić, a potom fizički napao i Radeta Lazića.

Iako je celokupni boravak Kristijana Golubovića prošao u znaku nasilja, najviše prema ženama, tek je nakon ove situacije produkcija ozbiljno reagovala.

Produkcija je Tamaru nakon sukoba odvela sa imanja, a sledeći na meti besa Golubovića bio je Rade Lazić. Rijaliti-takmičar se zaleteo na Radeta i glavom ga udario u lice, da bi se potom i obrušio na njega.

Nakon toga, produkcija je kadar prenela na životinje u štali, da bi nakon ponoći poslali pismo u kom su obavestili ukućane o diskvalifikaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
MladenBg

23.06.2021 04:19

Zestoki momak??? Dosao u zadrugu da se tera sa ovim jadnicima. On je opasan kao moja baba posle vecere. Mislim da je i ova diskfalifikacija dogovorena.... odvratno... i ko vise i gleda zadrugu?