Bivša zadrugarka sluti na najgore: Miljana će ubiti ljigavca Danijela!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdana Stevanović bila je jedna od učesnica aktuelne sezone "Zadruge", koju je napustila pre dva meseca, kada je izgubila u duelu sa Nikolom Đorđevićem, koji je ubrzo nakon toga i sam izleteo s imanja u Šimanovcima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Danijel

Pevačica je bila radosna zbog izlaska i istakla je da joj teško pada razdvojenost od porodice i prijatelja, te je nastavila da gradi karijeru. Pored obaveza oko posla, ona uspeva da prati "Zadrugu" i bivše cimere, o kojima i te kako ima šta da kaže. Odmah je prokomentarisala ljubavnu vezu Miljane Kulić i Danijela Višića.

- Ispratila sam sve od njegovog ulaska, koji je bio urnebesan. Danijel je pričao stvari u koje ni sam nije verovao. Nisam skoro videla da je neko toliko lagao samo da bi se nametnuo. Ljigavija osoba nikada nije ušla u rijaliti. To je poniženje za svakog momka.

 Kristijan bi trebalo da zadrugarima sipa kukuruz na pod, kao što su nekada kažnjavali decu

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel i Miljana

Da li se njemu Miljana zaista dopada?

- Da li ste normalni? Osetio je da je ona karta za opstanak. Zalepio se za nju, a onda i ona za njega. Danijel se igra, ali nije svestan da će Miksi da ga uništi ako je povredi. Ona je spremna da mu se pokaki na glavu kada bude spavao. Vidite da mu je mazala veš izmetom. Ona ne preza ni od čega.


Da li bi Miljana mogla i fizički da ga povredi?
- Bogami, da! Ona je spremna da digne ruku na čoveka. Pretila je jednom Zoli da će da mu prereže vrat staklom kada bude spavao. Možda ona to samo priča, ali nije isključeno da joj se desi kvrc u glavi i da ga ubije.


Je l' ti fali "Zadruga"?
- Moj Kiki mi baš nedostaje. Što više gledam sa strane, to više uviđam koliko je dobar čovek. On može ovim balavcima tamo i starletama da drži predavanje kako treba da se ponašaju. Tamo su sve aljkave stoke koje prde i smrde na onako lepom imanju. Miljana je vršila nuždu u tuš-kabini
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Šta Kristijan zna da radi?
- On je sposoban za sve! Zna da kuva, zna da pegla i pere. Pun je mudrosti, znanja i sav je vredan. Ostali samo krmeljaju i prave se da su zvezde. Imam želju da ih Kiki sve postroji i počupa im uši. Da im sipa kukuruz na pod, kao što su nekada kažnjavali decu, pa da vide šta znači kazna. Oni ne znaju osnovno. Ne znaju dupe da obrišu, a da ne umrljaju sve oko sebe.


Miksi je pošteno umrljala izmetom Danijelove stvari. Da li to opravdavaš?
- Povraćala sam kada sam videla da Miljana maže stvari govnima. Kažite vi meni samo, kom normalnom bi takva stvar pala na pamet? Ono dete kada kaki ili piški u nošu beži jer mu je to gadno. Miksi je zamuljala ruke u svoj izmet, pa onda još i obrisala zadnjicu s tom košuljom. To nisam videla da rade ni u horor filmovima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Taru bi napolju sravnili sa zemljom!



Kako gledaš na Taru Simov i njeno ponašanje?
- Otkako sam odgledala onaj njen klip gde je omamljena ko zna čime, veoma mi je žao nje. Mlada devojka koja nema kontrolu nad sobom. To što kidiše da bije ljude je samo dokaz da je psihički nestabilna. Svako ko ne može da iskontroliše bes, krene da bije. Da je u spoljnom svetu, neko bi je sravnio sa zemljom. Ne bi ustala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Alen će da šutne Maju!



Alen ostaje sa Majom uprkos njenim klipovima koji su isplivali. Kako na to gledaš?
- Alen igra igru, zna šta radi. Pravi od Maje paćenicu koju je dečko nasamario, svaljuje sve na Jocu. Hoće da ona ispadne žrtvica. Napolju će da je šutne, kao poslednji otpad. Pa ona je htela penis pred sinom. To je dno dna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ubacite Nadici dečka!



Kako ti se dopada ponašanje Nadice, Kijine mame?
- Nadica je nadasve simpatična, slatka ženica. Ali dajte i njoj muškarca. Ubacite nekog zgodnog godišnjaka. Da vidimo da li će se zagrejati i ostvariti ljubav. Nije poenta samo mladima da prave veze. Ja mislim da je Nadica usamljena i da joj treba muško. Bila bi presrećna da nađe oslonac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Neca neće biti zvezda


Da li će Neca da bude velika zvezda, kako sam misli?
- Neca nema predispozicije da bude zvezda jer nema nijedan određen talenat. Neca je svaštar. Šta on može da pruži publici sutra, napolju? Da igra? Vrcka? Nema ništa. On je interesantan jer je mlad i voli da čačka druge. To je sve za rijaliti super, ali nema dalje od toga. Necu vidim kao stalnu postavu "Zadruge" narednih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

02.03.2021 19:51

Predlaze da ubace decka u rijalitiju za Nadicu jer je usamljena ? Ha , ha , Ko normalan u rijalitiju pronalazi emotivnu vezu ?