Nikolićku i Golubovića prozivaju zbog seks-afere! Đedović: Aleksandra je oralno zadovoljila Kikija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova afera trese rijaliti!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Đedović

U Beloj kući povela se polemika oko toga da je Aleksandra Nikolić oralno zadovoljavala Kristijana Golubovića, a on je i sam potvrdio da je ona ludo zaljubljena u njega, te da to ne može da sakrije, što su primetili i svi ostali zadrugari.

U emisiji "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem prva tema kojom je započeo debatu za crnim stolom je plakanje krimi-dečka u spavaćoj sobi, a sve zbog odnosa koji je imao sa crnokosom starletom, gde su mu, po svemu sudeći, popustile kočnice.

- Zašto si plakao u spavaćoj sobi - pitao je Milan, aludirajući na situaciju sa Nikolićkom.

Foto: instagram.com/printscreen
Aleksandra Nikolić

- Ne mogu da se setim. Kod Šašićke u krevetu? Jednom sam zaplakao kad sam dobio od ćerke crtež, imao sam migrene. To nije tačno da sam imao nešto sa Aleksandrom i nisam plakao zbog kajanja. Nisam ja kriv što se ona loži na mene, osećam u pogledu kakve mi signale šalje. Iako ne pričamo, ona i dalje gleda u mene. Perifernim vidom vidim kako me posmatra - rekao je Kristijan, pokušavajući da se odbrani od navoda da je imao šemu sa starletom, a onda se ubacio Đedović:

- Kristijan je bio vođa kad se potegla ta priča. Bilo je priče o oralnom zadovoljavanju, ali i o dr*anju ku*ca da je ona njemu to odradila. Ja sam namerno prešaltao na tu stranu, seo da gledam njene reakcije jer sam znao da će biti klip kako se priča o tome šta mu je radila. Aleksandra se pronašla u toj priči. Znači istina je!

Nikolićka, koja se tresla kao prut, pokušala je da razuveri sve koji misle da su ona i Golubović bili intimni.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

- Nikada ništa nismo imali. Meni je Marko rekao da ljudi pričaju kako sam oralno zadovoljila Kristijana. Tara je rekla to u svađi. I ne sluti kako me je ocrnila - pravdala se Aleksandra, a onda je Tara Simov, koja je ovu priču i plasirala, potvrdila:

- Kada sam rekla u svađi da je Kristijanu pušila ku*ac, Aleksandra je išla po kući i pitala o čemu se radi, bila je uplašena, provaljena.

Onda se na sve to ponovo nadovezao glavni akter priče Kristijan Golubović, koji je, po svemu sudeći, pokušavao da se opere pred ženom Ivanom, koja ga gleda od kuće, a koja ga je prilikom njegove posete domu pre nekoliko meseci i upozorila da se makne od Aleksandre, što je on i učinio:

- Ja sam sa Tarom imao veliki konflikt, zato je i laprdala o meni. Nisam hteo da se ponašam inače kako se ponašam u tim situacijama. Nisam je ni takao. Aleks kada dobije pitanje Bujanovac, kurvanje, ona se uspali. Ovo za oralni nema veze sa mnom. Ne znam o čemu se radi zaista. Pričaju gluposti notorne!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

20.01.2021 07:14

Ne znam sta je ko i koga, ali znam da je NAJVECA ZENTURACA svih rijalitija ovaj nesretni Djedovic koji misli da je posisao svo znanje ovog sveta. Mucenik.