(VIDEO) DALEKO JE ON OD FINOG MOMKA! Đedović bez dlake na jeziku pričao o Tomoviću!

Autor:

Zadruga

02.01.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počelo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

U Belu kuću je ušao voditelj Darko Tanasijević i upravo počinju nominacije. Zadrugari će danas birati između Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića koje je za potrčke postavila ovonedeljni vođa Ana Bulatović. Darko je pre nominacija čestitao svim zadrugarima Novu godinu i slavu Jovani Tomić Matoroj i voditelju Milanu Miloševiću.

Prvi je nominovao Marko Đedović.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Marko Đedović

- Vladimir i ja nikada nismo imali nikakav konflikt, imamo slična mišljenja. Daleko je on od finog momka ovde, ali gotivim njegove igrice. Mi smo super, ne svađamo se. Što se tiče Jovane videli smo i čestitke i sve. Meni se ne sviđa njeno ponašanje ovde, njene izjave, ponašanje... Ništa. Jovana je svesna kamere, stalno ima neko novo lice. Kamere sve vide. Ljudi se ovde foliraj jako. Ja nominujem Jovanu - rekao je Đedović.

 

- Jovana je uvek tu bila za mene. l mislim da je dobra osoba. Vladimir i ja imamo korektan odnos. Šaljem Vladimira - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading