Biljićka ušla u "Zadrugu", pa odmah udarila na Panića: Nadežda: Toma me je trudnu gađao nožem!!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Nadežda Biljić i Toma Panić

Nadežda Biljić ušla je u "Zadrugu 4" i šokirala sve zadrugare, a onda se brutalno suočila s Tomom Panićem, ocem njenog sina Longa, te otkrila kako ju je navodno još dok je bila trudna maltretirao. Iako se zarekla da nema šanse da uđe na imanje u Šimanovcima zbog toga što joj je devetomesečno dete nejako i bolešljivo, pevačica je za dobar honorar ipak pristala da se pred kamerama pogleda u oči s nevenčanim suprugom, koji ju je javno prevario s hrvatskom starletom Paulom Hublin.

Ona će narednih sedam dana provesti u Beloj kući, gde se odmah nakon pozdravljanja sa zadrugarima okomila na Panića.

Nadežda: Pošto mama nije imala vremena da ti javi od pljuvanja mene, dete nam više nema sondu. Niko te od nas ne mrzi, tašta ti je rekla da joj ništa ne duguješ, ja te ne mrzim, nadam se da će ti ovo biti lekcija, majka ti je poželela da nađeš ljubav u "Zadruzi 4", podržavala te je i s Milicom, Paulom, Draganom. Dete je dobro, dobija na kilaži. Pare nisu potrošene. Došla sam da zaštitim dete jer će o detetu govoriti da mu je mama kurva jer se je*ala na Vaskrs.

Nadežda: Pekao te ku*ac posle seksa s kurvom Paulom? Ja ću da ti ga odsečem ako uradiš nešto dok sam ja ovde. Ostaćeš bez ku*ca

Kada je čuo da je beba Longo dobro i da više ne jede na sondu, Toma se rasplakao, ali mu je Nadežda zadala novi udarac.

Nadežda: Dok si je*o, nisi mislio na dete, na odelcetu mog sina, mog sina, kog sam ja jedva rodila. Tvoja majka me pljuvala, saznala sam da je pitala da li je dete tvoje. Imam 48 kilograma zbog tebe i tvoje majke. Šta ti pričaš za mene?!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Toma Panić

Toma: Šta si ti pričala za mene? Šta ja da radim sada? Ja nisam napolju, ovde sam. Hajde, razbij mi glavu, kao što si znala u spoljnom svetu. Ti si notorna lažovčina, to i tvoja majka Slavica zna.

Nadežda: Tvoj rođeni brat je pretio da će da nas pobije, tvoja majka ima lažne profile i špijune, dragi moj. Ti si mene, Tomo, u pijanom stanju gađao nožem, ne sećaš se? Promašio si, na svu sreću, i pogodio kuče. Nisi znao za sebe. Tvoj otac je rekao da ne možeš da dovedeš drugu u kuću. On je jedini korektan. Tvoja majka me optužuje da sam alkoholičar, ona je ta koja je novinama dala naše prepiske. Završila sam na VMA, tvoja mama mi kaže da ne dramim, a ti već uveliko uvalio kur*inu kurvi Pauli. Je l' ti shvataš da si ti kur*ina bez mene u životu, zbog mene si i doveden ovde. Pokazao si da si propali maneken i don Korleone u pokušaju. Pobegao si u "Zadrugu" od mene.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan se rasplakao zbog Tome!

Kristijan Golubović prišao je Tomi Paniću da bi mu dao savet i pokušao da ga smiri.

Kristijan: Biće sve OK, suze su mi krenule! Smiri se samo, molim te kao brata!

Toma: Nadam se da će biti sve OK jer vidiš šta oni rade napolju! Hteo sam zato da izađem.

Kristijan: Ne možeš tako da joj okreneš leđa, sada se pripremi jer si je*ao, frajeru!

 

Toma: Zašto si sve ovo uradila napolju, zato što sam je*ao? Je*ao sam Paulu, je l' to smak sveta? Treba da umrem sada?

Nadežda: Što ti ja nisam bila ovde kada si gledao ove drolje. Je l' istina da te pekao ku*ac posle seksa s kurvom Paulom? Čula sam da je i ona koristila vaginalete. Ja ću da ti ga odsečem ako uradiš nešto dok sam ja ovde. Ostaćeš bez ku*ca.

Toma: Zar da ostanem bez kite jer sam jednom je*ao? Nemoj da si luda. Smiri se

Toma: Ne lupaj, nije me peklo ništa. Nisam imao problema. Zar da ostanem bez kite jer sam jednom je*ao? Nemoj da si luda. Smiri se!

RepublikaFoto: Printscreen

Tomina majka: Moj sin će se pomiriti s Nadeždom, ali ja joj ne opraštam!

Nakon što je Biljićka napravila celu pometnju s Panićem usledio je poziv Tomine majke Jasmine Panić i njeno uključenje u emisiju. Ona je priznala da je ubeđena da će se njen sin i pevačica pomiriti uskoro.

- Ja sam u stresu od nje, ona je mene napala, vređala i pretila! Ja sam ta koja je stajala uz nju, koja je pravdala i pričala da nije bitno šta je radila i ja sam im poželela sve najbolje i večnu ljubav! To je sve dno dna što ona radi i ja joj nikada neke reči neću oprostiti, a da mi snaja kaže da sam ja zaljubljena u svog sina, ja ne znam kako to da objasnim i da budem mirna nakon svih kletvi! Ja njoj sve ćutim, ja sam Jasna Panić, obična žena i ne lažem, a ona sve radi preko mene da bi ušla u "Zadrugu" i sve opet to radi i sada se svađa s njim i spominje mene. Kada je bila trudna i kada je radila test, ja nju nisam pitala da li je dete njegovo, ja sam čekala da mi jave! Neka se grle sada, ja znam i mislim da će oni da se pomire, Nadežda je takva kakva je! Ona samo laže, ali oni ako se pomire, ja s tim nemam problem, samo ne želim da je sretnem i ne želim ovo sve da joj oprostim, a želim im sve najbolje! Rekla sam da Toma voli Nadeždu i rekla sam da će oni biti zajedno - predviđa Tomina majka.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Paula pobegla od Nadežde!

Paula Hublin uplašila se Panićeve nevenčane supruge, pa ju je sve vreme bledo posmatrala, dok pevačica nije birala reči za nju i Tomu, pa je čak u jednom trenutku odlučila da se skloni u prostoriju za pušenje i pobegne od svađe.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Tomi krenule suze dok mu je Nadežda pričala o sinu

Nakon žučnih rasprava Toma i Nadežda su seli da bi porazgovarali mirnim tonom. Tokom razgovora Nadežda mu je rekla da im sin ima lokne, kao i on, i šta sve planira da mu kupi. U jednom momentu Toma se raznežio i počeo da plače.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading