LJUBA ODLEPILA ZBOG TARIFA NA SAJTU ZA ODRASLE: Zapretila tužbama: KO SE O OVO OGLUŠI..

Autor: Srbija danas

Zadruga

31.12.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više poznatih ličnosti se okrenulo alternativnom načinu zarade, a poznata sportistkinja i nekadašnja rijaliti učesnica Ljuba Pantović uživa u pažnji fanova njenog izvajanog tela na popularnom sajtu "Only fans".

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Dok mnogi povezuju ovaj sajt sa sajtovima za odrasle, Ljuba je šokirana demantovala ikakve veze sa tim, te se osvrnula na svoju karijeru i uspeh, te da se nikako ne može o njoj govoriti u tom kontekstu i da je naslovi tog tipa svakodnevno iritiraju, jer ono što ona radi nema veze sa tim.

-  Prvo, ja nisam starleta i nikad me niko ne može tako nazvati. Starlete su osobe bez zanimanja i koje nemaju nikakav konkretan uspeh u zivotu! Ja sam osoba kojoj je ova država Srbija dodelila nagradu za ŽIVOTNO DELO I ISTORIJSKE REZULTATE U SPORTU, neko za koga ceo svet sporta zna, nosilac preko 40 zlatnih medalja, sportski sudija i tvorac jednog od najuspešnijih programa za savršen izgled na svetu!!! Prema tome, niko me ne može nazivati starletom!

 

Drugo (po hronoloskom redu u naslovu), a inace najvažnije je da ja nemam tarifu, jer tarifu imaju prostitutke i njima slične moralne nakaze, a ja ne spadam među njih! Prema tome, ko god me bude spominjao u ovakvom kontekstu, koji prlja moj ugled i čast, kao i ugled i čast moje porodice, dobiće tužbu kao vrata!! Mislim da je sve jasno sad, a kome nije i ko se ogluši na ovaj moj demanti, biće mu objašnjeno na sudu. - bila je surovo jasna Ljuba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading