IVA I FILIP PROGOVORILI O BEBI! Otvorili dušu i otkrili sve detalje intimnog života!

Autor: Alo.rs

Zadruga

31.12.2020

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić, pobednica treće sezone ,,Zadruge“, a odnedavno i voditeljka, i Filip Đukić, rijaliti zvezda, tatu majstor i TV lice, uživaju u svojoj ljubavi koja je otpočela u rijalitiju pre skoro godinu dana.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

U novogodišnjem intervjuu za jedan portal otkrivaju da nisu ni slutili da će im se život naglo promeniti nakon izlaska iz rijalitija, a otkrivaju i da li su spremni za roditeljstvo i koliko im znači to što su opstali kao par nakon „Zadruge“.

Zgodna Hrvatica i atraktivni Srbin koji je važio za glavnog zavodnika u ,,beloj kući“ žive zajedno u srpskoj prestonici i posvećeni su poslu i ljubavi, a u rijaliti ne planiraju da se vrate.

 Nikad više. Nema potrebe da se vraćamo tamo. Pronašli smo jedno drugo i mesto nam je baš ovde gde smo, ne tamo - rekla je Iva , a Filip se složio sa njom.

- Što smo bili tamo, bili smo. Mislim da je vreme za neke druge stvari. Živimo zajedno i nikad nam nije bilo lepše - kaže Đukić koji već sada ima ozbiljne poslovne planove za 2021.

- Želimo pre svega puno zdravlja i da se svet vrati u normalu. Imamo ciljeve koje želimo da ostvarimo a tiču se posla, poput nove emisije na televiziji ,,Red“, širenje biznisa kada je moj tatu-salon u pitanju, ali planiramo da otvorimo i kozmetički salon... - kaže Đukić, a Iva na pitanje šta želi sebi da kupi u predstojećoj godini, odgovara: „Stan!“.

 

Njih dvoje tvrde da im je uvek zanimljivo, a nikada se ne odvajaju od kućnog ljubimca Lea, koji svuda ide sa njima.

Seks u vezi je važan!

Iva Grgurić važi za jednu od najpoželjnijih dama, a i uz Filipa Đukića često stoji epitet šmekera. Gledaoci ,,Zadruge 3“ okarakterisali su ih kao par koji zrači hemijom, međusobnom privlačnošću i seksualnom energijom.  - Seks u vezi je bitan, ali ne i presudan - prokomentarisala je Iva za jedan portal.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ Emisija Premijera

Mnogobrojni verni fanovi popularnog para priželjkuju da njihovi uzori uskoro postanu roditelji.

- Ne, ne! Nismo još uvek spremni na to. Uostalom, jedno od drugog smo naučili da sve pustimo da ide svojim tokom, spontani smo i uvereni u to da se sve dešava s razlogom - rekla je Iva, a Filip dodao:

- Polako... O tom - potom, još smo mladi. Slažem se s Ivom. Ne razmišljamo o roditeljstvu, nismo spremni za dete. Uživamo u našoj vezi - iskren je bio bivši zadrugar. Njegova lepša polovina priznala je da je upravo on bio povod bitne promene u njenom životu.

- Najbolja odluka koju sam donela u prošloj godini je definitivno selidba u Beograd. Preselila sam se ovde zbog Filipa i naše veze, da bismo uspeli. Zahvalna sam što ga imam i što on prepoznaje moje vrline - iskreno je rekla pobednica ,,Zadruge 3“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading