KOCKAREVA BRANI MAJKU! Kija: Nadici su se smučili Đoganijevi!

Autor:

Zadruga

09.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar podržala je majku Nadicu Zeljković da uđe u "Zadrugu 4", a kako je tema oko Đoganijevih izvesna pred kamerama, popularna pevačica negirala je da će bilo kakvo pitanje oko Lune, Anabele i Gagija moći da je izvede iz takta.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar i Nadica

- Ona nikada ne bi bila bliska sa Lunom, Anabelom i Gagijem. Mislim da su joj se smučile polemike oko te porodice. To je prošlost koja je uticala na njeno, a i moje zdravlje i ona će se odlično snaći ako se budu potezala pitanja iz prošlosti. U Nadicu ne sumnjam jer ima mnogo kvaliteta kao žena, majka i osoba koja je uvek spremna svima da pomogne - izjavila je Kija za medije.

Uveliko se polemiše i o Kijinom ponovnom ulasku u rijaliti, a ona je otkrila pod kojim uslovom bi se pridružila aktuelnim zadrugarima.

Ona nikada ne bi bila bliska sa Lunom, Anabelom i Gagijem, kaže rijaliti-pobednica

- Čula sam da ja kao ulazim u decembru. Nije tačno, ali dobijala sam ponude, kao što ih dobijam svake godine. Ušla bih samo kad bih se nakon toga povukla iz javnosti, a to je za veliki iznos i definitivno bih živela van Srbije nakon toga, a i da sam spremna za to psihički - rekla je Kockareva.

Odbila sam ponude za rijaliti zbog zdravlja

Kija Kockar imala je zdravstvene probleme, te se borila i sa jednom vrstom kancera, a kako sama ističe, odbijala je više poziva za učešće u "Zadruzi" kako bi skupila snagu za dalji oporavak:

- Prošle godine sam odbila ponudu koju bi retko ko odbio, ali jednostavno to nisam osećala da treba da uradim. Za toliko para bi i najjačim igračima trebale godine da to zarade, ali tada sam bila baš loše sa zdravljem. Sad kad gledam, drugačije razmišljam jer sam i jača, ali nije bilo sve u novcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading