SVI SE KR*ŠU BEZ ZAŠTITE: Bivša zadrugarka otkrila skandalozne detalje iz Bele kuće, a ONI su NAJBUČNIJI!

Autor: informer

Zadruga

13.04.2020

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan je napustila Zadrugu nedavno, a sada je rešila da otkrije tajne koje ona kao učesnik zna.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- U garderoberu i jednom i drugom u onom uglu kod vrata koji ne snima kamera se vode razgovori često koji se ne dovode u pitanje. Pikadom ili prstima se kao dopisuju, to je zadrugarima neka tajna komunikacija, ili čitanje sa usana - počela je da priča Nataša, a na pitanje da li je odmerila gole zadrugar pod tušem ona je odgovorila:

- Ulazila sam kad se Karić tuširao i nije za šalu. Od svih zadrugara Bora se uvek kupa u boksericama. Nije nam jasan razlog zbog čega. Filipa Đukića ste sigurno videli golog.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan

Pošto gledaoci čuju zvuk iz Zadruge zahvaljujući bubicama koje su neizmenično uključene, Radanova je otkrila koliko im je neprijatno da slušaju ljubavne parove kako imaju intimne odnose i da li dobijaju prezervative od produkcije:

- Ja sam najviše čula Taru i Mateju kada je seks u pitanju, a kada je u pitanju završnica i dodavanje vlažnih maramica Karića i Ivu. Niko ne dobija kondome od produkcije, svi koji imaju odnose imaju bez zaštite - otkrila je bivša zadrugarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading